Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ: ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Jacky Mathijssen

Ο Τζάκι Ματάισεν τόνισε πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αλλά θέλει να κάνουν οκτώ νίκες στα οκτώ ματς που απομένουν.
Ο τεχνικός του Φωστήρα, Τζάκι Ματάισεν μίλησε για το ιδανικό 2014, την άμυνα και τις ελπίδες για τα play off του πρωταθλήματος. «Είμαι ευχαριστημένος από το 3-0, αλλά κυρίως με τον τρόπο που παίξαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό. Δείχνουμε τη θέληση να κερδίσουμε κάθε ματς και να πετύχουμε το στόχο μας.
Πήραμε 13 βαθμούς στα τελευταία πέντε ματς και μας έβγαλαν από τον βάλτο που ήταν η ομάδα πριν από τις γιορτές. Στο επόμενο ματς είναι πιο δύσκολο με ομάδα από το πάνω ράφι και πιστεύουμε να ανταπεξέλθουμε και σε αυτές τις απαιτήσεις. Εχουμε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και είναι σημαντικό αυτό».
Τι άλλαξε σε αυτό το διάστημα;
«Είναι καθαρά θέμα χρόνου που χρειαζόταν για να δουλέψουμε. Τα νεαρά παιδιά βελτίωσαν την ποιότητά τους, δούλεψαμε πάνω σε όσα είχαμε πει και μας βοήθησαν οι προσθήκες από τον Ολυμπιακό».
Η δυνατή άμυνα έχει τον πρώτο ρόλο;
«Είναι σημαντικό πως δεν έχουμε δεχθεί γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Η σταθερότητα της άμυνας είναι κάτι που αφορά όλους τους παίκτες και είναι ομαδική δουλειά που ξενικά από ψηλά».
Ο στόχος των play off είναι κοντά;
«Ο δικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Αυτό θα έρθει παιχνίδι με το παιχνίδι και σίγουρα αυτό που θα θέλαμε είναι να κερδίσουμε τα οκτώ ματς που έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».