Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

ΛΕΦΤΑ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Δραματικές καταστάσεις στη Football League! Υπάρχει φόβος πως τα χρήματα της χορηγίας θα είναι... πιο ψίχουλα απ’ τα περσινά, κάτι που ίσως οδηγήσει στην αναβολή της πρεμιέρας!

Στο... κόκκινο η αγωνία στη Football League.
Μπορεί σιγά-σιγά να οδεύουμε προς Σεπτέμβριο, μπορεί να φαίνεται πως η κατάσταση για την έναρξη του πρωταθλήματος έχει μπει σε μια σειρά, όμως τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή!
Και σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com το αν αυτή (η κλωστή) θα... κοπεί, θα φανεί εν πολλοίς στη συνάντηση που θα έχει την Τρίτη η ΕΠΑΕ με τον ΟΠΑΠ για να ρυθμιστεί η χορηγία της νέας σεζόν.
Πέρσι, η διοργανώτρια αρχή έλαβε το ποσό των 6 εκατ. ευρώ σε μεικτά, κάτι που σημαίνει πως στο... χέρι έβαλε ένα λιγότερο. Πέντε εκατομμύρια δηλαδή για να μοιραστούν ουσιαστικά 56 ομάδες, 28 στην... πρώτη Football League κι άλλες τόσες στο πρωτάθλημα Νέων!
Κι αν τα περσινά θεωρούνται «ψίχουλα» μπροστά στις ανάγκες όλων των συλλόγων και τα λειτουργικά έξοδα που υπάρχουν, φανταστείτε τι θα γίνει αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας που λένε πως ο ΟΠΑΠ προτίθεται να προτείνει αρκετά λιγότερα για τη νέα χρονιά!
Τότε, τα πάντα είναι ανοιχτά και το ενδεχόμενο να υπάρξει αναβολή στην εκκίνηση της Football League, μέχρι να βρεθεί λύση δεν θα πρέπει να φαντάζει και πολύ μακρινό!
ΠΗΓΗ: MIKRILIGA