Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!



Το fostiras-1926.blogspot.gr, στις 2 ΙΟΥΛΗ σε άρθρο του με τίτλο ''ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;''καλούσε την Δημοτική αρχή, να δηλώσει τις προθέσεις της για το παρόν και το μέλλον του γηπέδου μας.
Παρόμοια έκκληση έκανε και στην ΠΑΕ της ομάδας μας.
Απάντηση ... καμία !!!
Χθες, 5/8, ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, κ. Ευθυμίου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μας ανακοινώνει περιχαρής την παραχώρηση του γηπέδου Μοσχάτου στην ομάδα του Εθνικού Πειραιά. (Μειώνοντας τις ώρες προπονήσεων από τον ΦΩΣΤΗΡΑ)

Κύριε Δήμαρχε, κύριοι σύμβουλοι.
Έχετε την τιμή , να έχετε στον Δήμο σας μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας!
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ κύριοι, είναι ευλογία για τον Δήμο σας και όχι βάρος.

Κύριε Δήμαρχε!
Βγείτε ανοιχτά στον λαό του Ταύρου να πείτε τις προθέσεις σας.
Βγείτε ανοιχτά να μας πείτε για τις ''φήμες'' που θέλουν το γήπεδο να είναι παράνομο, αφού όμως μας εξηγήσετε, πως τεμαχίστηκε και νοικιάστηκε νόμιμα, ένας παράνομος χώρος.
Και επιτέλους!
Πείτε μας, ως πότε οι Δημότες σας και γενικότερα οι φίλαθλοι της Ελλάδας, θα είναι έρμαια των καιρικών συνθηκών, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. 

Κύριοι της ΠΑΕ.
Περιμένουμε και από εσάς να μας πείτε τις προθέσεις σας.

Φίλοι της αγαπημένης μας ομάδας.
Το fostiras-1926.blogspot.gr, σεβόμενο τις Δημοτικές εκλογές, δεν άσκησε καμία κριτική, για να μην επηρεάσει με οποιοδήποτε τρόπο την προεκλογική περίοδο.
Τώρα όμως, όπως έχει δεσμευτεί, θα δώσει αγώνα για την ουσιαστική βελτίωση του ''Σπύρος Γιαλαμπίδης''
Το fostiras-1926.blogspot.gr, θα σταθεί στο πλευρό οποιασδήποτε κίνησης φιλάθλων που σκοπό θα έχει την βελτίωση και μόνο του γηπέδου μας.