Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ!Ο υποβιβασμός του Άρη στη Γ' Εθνική, όπως και η αποχώρηση της Δόξας Δράμας, αφήνει τον βόρειο όμιλο με 12 ομάδες, ενώ την ίδια ώρα στον νότιο όμιλο οι ομάδες που τον απαρτίζουν παραμένουν 14. Διαβάστε για τις σκέψεις του ΔΣ της Football League να αναπροσαρμοστούν τα δεδομένα στους δύο ομίλους.


Συγκεκριμένα στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της Football League, συζητήθηκε έντονα το ενδεχόμενο να "μετακομίσει" μία ομάδα του νοτίου ομίλου στον βόρειο όμιλο ούτως ώστε να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με δύο ομίλους των 13 ομάδων.
Συγκεκριμένα η ομάδα που θα βρεθεί από τον νότιο όμιλο στο βορρά, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Φωκικός, λόγω της γεωγραφικής θέσης της Άμφισσας. Αν το σενάριο αυτό προκριθεί, τότε οι δύο όμιλοι θα διαμορφωθούν ως εξής:
Νότιος όμιλος: ΑΕΚ, Άλιμος, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Επισκοπή, Ένωση Ερμιονίδας, Ηρακλής Ψαχνών, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Φωστήρας, Α.Ο. Χανιά.
Βόρειος όμιλος: Αγροτικός Αστέρας, ΑΕΛ, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων 1926, Εθνικός Γαζώρου, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Τύρναβος, Φωκικός.