Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΛΙΑΣ ΚΑΚΑΡΑΣ: ''ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ""Ο αρχηγός του Φωστήρα, Ηλίας Κακαράς, μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο και για τον όμιλο στο κύπελλο.
Από τα βασικά στελέχη του Φωστήρα και στο περασμένο πρωτάθλημα αλλά και φέτος είναι ο Ηλίας Κακαράς. Ο αρχηγός της ομάδας του Ταύρου μίλησε στο flnews.gr για την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/9, 19.00) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και σχολίασε:
 «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι περάσαμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με πολύ δυνατούς αντιπάλους και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Το βέβαιο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα και στα τρία παιχνίδια, με σκοπό να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, αλλά και για να εκπληρώσουμε τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στην ομάδα».

Ο προπονητής Κριστόφ Βαζέχα είδε την τελευταία προπόνηση να ολοκληρώνεται δίχως απρόοπτα και ανακοίνωσε αποστολή που απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές. 
Ανάμεσα σε αυτούς για πρώτη φορά και οι δανεικοί από τον Ολυμπιακό Βλάχος, Σιώπης και Ψυχογιός. Εκτός έμειναν τα τελευταία χρονικά αποκτήματα, οι Μεντί και Σακελλαρίου. 

Η αποστολή: Γκέκας, Τσιφλίδης, Γρομητσάρης, Μπίρης, Βλάχος, Κρητικός, Μήτκας, Αχείμαστος, Κακαράς, Μπελέρης, Τεγούσης, Ψυχογιός, Σιώπης, Ματσούκας, Μουστογιάννης, Τσεμπέτσι, Κανελλόπουλος, Ράμα.
ΠΗΓΗ: FLNEWS