Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!

Πρόβλημα με τα γήπεδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο  | onsports.gr


Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, κυρίως σε Football League και Γ’ Εθνική, αν δεν βρεθεί λύση με την αδειοδότηση των γηπέδων.
Λίγες μέρες πριν από την προγραμματισμένη σέντρα των Football League και Γ’ Εθνικής, ελάχιστα γήπεδα έχουν άδεια καταλληλότητας και η ΕΠΟ, όπως και οι άλλες διοργανώτριες αρχές ζητούν λύσεις από την Πολιτεία. Τα σχετικά αιτήματά τους προς τον υφυπουργό Αθλητικού, κ. Ανδριανό, δεν βρήκαν ανταπόκριση και την Πέμπτη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μαζί με τους προέδρους της Super League, Δημήτρη Αγραφιώτη και Football League, Σπύρο Καλογιάννη, θα επισκεφτούν τον υπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Τασούλα, και θα τον καλέσουν να δώσει μια οριστική λύση στο πρόβλημα.
Ανάλογα με τα αποτελέσματα της συνάντησης, θα συγκληθεί στη συνέχεια έκτακτο ΔΣ στην ΕΠΟ για το μέλλον των πρωταθλημάτων. Αν δεν έχει βρει λύση, τότε δεν αποκλείεται η αναστολή έναρξης των πρωταθλημάτων! Το ίδιο πρόβλημα με τις άδειες των γηπέδων υφίσταται κάθε χρόνο και φέτος άδεια καταλληλότητας έχουν εξασφαλίσει ελάχιστα γήπεδα, σε Football League και Γ’ Εθνική, και κανένας στις διοργανώτριες αρχές δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη να ορίσει αγώνες…