Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ!

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Football League


Την επ' άοριστον αναβολή της πρεμιέρας της Β' Εθνικής, λόγω των τρομερών οικονομικών προβλημάτων που έχουν προκύψει αποφασίστηκε μετά το ΔΣ της Football League.

Τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην πλειοψηφία τους οι ομάδες, ήταν το βασικό θέμα της συνεδρίασης της Football League, με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να αναβάλλεται επ' αόριστον! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν από το ΔΣ, οι ομάδες αποφάσισαν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, όπως είχε προγραμματιστεί, ενώ δεδομένο είναι πως η πρεμιέρα δε γίνεται να μεταφερθεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο, αφού θα αγωνίζονται εντός έδρας οι Πλατανιάς και Πανιώνιος, μπλοκάροντας έτσι τους αγώνες των Χανίων και της Καλλιθέας. 
Μετά το τέλος της συνεδρίασης, αποφασίστηκε η αναβολή επ' αόριστον και η σύσταση επιτροπής η οποία θα ζητήσει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τους ισχυρούς άντρες των μεγάλων ΠΑΕ. Συγκεκριμένα θα υπάρξει συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, τον αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στο Ελληνικό Κυνοβούλιο. Επίσης, μέσω της ανακοίνωσης γνωστοποιείται ότι θα ζητηθεί συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, όπως επίσης τον ΟΠΑΠ, τη Σούπερ Λιγκ και τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε όπως μετατεθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος επ’ αόριστο, λόγω ύπαρξης σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων.
Το Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Σ. Καλογιάννη, Π. Μονεμβασιώτη, Α. Κούγια, Χ. Μέγκλα και Γ. Στούπα . Τον κ. Καλογιάννη σε περίπτωση κωλύματος αναπληρώνει ο. κ. Κ. Παπαδόπουλος. Τον συντονισμό της παραπάνω επιτροπής θα ασκεί ο Νομικός Σύμβουλος κ. Α. Βουγίδης.
Η Επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά , τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρα και τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στον Ελληνικό Κοινοβούλιο ζητώντας τους να παρέμβουν για την επίλυση των ως άνω θεμάτων. Επίσης για τον ίδιο λόγο η επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό, την ΟΠΑΠ ΑΕ, την ΕΠΟ, τη SUPER LEAGUE ΚΑΙ τους κ.κ. Ευαγγ. Μαρινάκη, Ι. Αλαφούζο, Ι. Σαββίδη και Δ. Μελισσανίδη».