Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ!Τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν λυθεί, ωστόσο στον Ταύρο θέλουν τη νίκη επί της Παναχαϊκής.

Συνεχίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η προετοιμασία του Φωστήρα για τον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο την Παναχαϊκή, στο γήπεδο του Ταύρου. 
Λίγες ημέρες μετά τη μεταξύ των δυο ομάδων αναμέτρηση στο Κύπελλο Ελλάδας (βρήκε νικήτρια την Παναχαϊκή με 2-0), ο Φονέας θέλει την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, χωρίς βέβαια να έχουν λυθεί ακόμα τα προβλήματα που έχουν προκύψει εδώ και μερικές ημέρες (αντιδράσεις των παικτών για την οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης). 
Παρ' όλα αυτά, ο Κριστόφ Βαζέχα προσπαθεί να διατηρήσει το κλίμα συσπείρωσης και τους καλεί να τα δώσουν όλα για ένα νέο ξεκίνημα.
Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Ελληνοπολωνός προπονητής δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους τραυματίες Σακελλαρίου και Κακαρά, ενώ επιστρέφει ο Μπίρης, έπειτα από τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε προ ημερών. 
Στο μεταξύ, αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο Ιβάνοφ, προκειμένου να μπει ξανά στο πρόγραμμα της ομάδας, μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια της προετοιμασίας.
ΠΗΓΗ:mikriliga

Συντονιστείται  στον fostiristas radio, από της 10 το πρωί ως τα μεσάνυχτα κάθε μέρα
.