Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Φωτογραφία: Μετά το ρεπό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου (4η αγωνιστική) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την Παναχαϊκή. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, 18:00 στο "Σπύρος Γιαλαμπίδης" για την Football League ΟΠΑΠ. Η ομάδα της Πάτρας στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχει δύο νίκες και 6 βαθμούς ενώ ακόμα δεν έχει δεχτεί κανένα τέρμα. Την περσινή σεζόν η αναμέτρηση είχε λήξει ισόπαλη 0-0 για την 9η αγωνιστική. Έτοιμoι για ένα νέο ξεκίνημα με στόχο τους πρώτους μας βαθμούς (ο αγώνας είναι τηλεοπτικός και θα προβληθεί από το ΟΤΕ Sport4)
#FostirasFC #Panachaiki #Day5 #FootballLeagueΟpap #FostirasFans #SupportYourTeam #YellowArmy


Μετά το ρεπό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου (4η αγωνιστική) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την Παναχαϊκή. 
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, 18:00 στο "Σπύρος Γιαλαμπίδης" για την Football League ΟΠΑΠ. 
Η ομάδα της Πάτρας στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχει δύο νίκες και 6 βαθμούς ενώ ακόμα δεν έχει δεχτεί κανένα τέρμα. 
Την περσινή σεζόν η αναμέτρηση είχε λήξει ισόπαλη 0-0 για την 9η αγωνιστική. 
Έτοιμoι για ένα νέο ξεκίνημα με στόχο τους πρώτους μας βαθμούς


Συντονιστείται από σήμερα στον fostiristas radio, από της 10 το πρωί ως τα μεσάνυχτα κάθε μέρα
.