Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟΒΙΝΗ!
Πριν από μερικά χρόνια αποτέλεσε έναν ποδοσφαιριστή που έβαλε το όνομα του στη χρυσή ιστορία του Φωστήρα αφού κατάφερε με την παρουσία του στην ιστορική ομάδα να οδηγήσει το «Φονέα» στα επαγγελματικά σαλόνια. 
Ο Σπύρος Δωροβίνης αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στον Ταύρο τις τελευταίες δεκαετίας και η καλύτερη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι την χρονιά που οι κιτρινόμαυροι κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική, ο «Δώρο» αναδείχθηκε ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας. 
Παράλληλα, την προηγούμενη σεζόν ο χαρισματικός άσος πήρε από το χέρι το σύλλογο του Ταύρου και τον οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 8ο όμιλο της Δ’ Εθνικής αφού με τα κρίσιμα γκολ χάρισε πολύτιμους βαθμούς στο συγκρότημα των Σφαγείων.
ÄÙÑÏÂÉÍÇÓ Êáëýôåñïò ÐïäïóöáéñéóôÞò Football League 2 - 1ïò ¼ìéëïò  ÂÑÁÂÅÉÁ ÐÓÁÐ 2013
Ο ίδιος αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο λίγοι αφού χθες έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.
 Καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή του ικανότατου άσου έπαιξε το γεγονός ότι στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Κώστας Ψυρόπουλος ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που πριν από τα τέσσερα χρόνια έφερα τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό στην ομάδα. 
Ο Δωροβίνης είναι δεδομένο ότι διαθέτει σπουδαίο βιογραφικό αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αθηναϊκό, Ατρόμητο, Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Εθνικό, Αγία Παρασκευή, Ηλιούπολη, ΑΟ Γλυφάδας, Δόξα Βύρωνος και ΑΟΤ Αλίμου.

ΠΗΓΗ: stoplekto