Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ!Μανώλης Γεωργιάδης
ΣΚΟΝΤΑΨΕ … ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ … 
Σκόνταψε ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ μέσα στον Ταύρο, με αντίπαλο την Κηφισιά (1-1), αλλά δεν έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, μιας και εξακολουθεί να ηγείται του 4ου Ομίλου, με δυο βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Τριγλία Ραφήνας .
Ένα ημίχρονο σπατάλησε ο ΦΟΝΕΑΣ, με την ατυχή χρησιμοποίηση από την αρχή του παιχνιδιού του νεοαποκτηθέντα Μπάτσι, ο οποίος
έδειξε ανέτοιμος και με προβλήματα προσαρμογής στο παιχνίδι της ομάδας . Λίγες ήταν οι ευκαιρίες που πραγματοποίησε ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ στο πρώτο ημίχρονο, με την κεφαλιά του Δωροβίνη στο 36ο λεπτό να αποκρούεται με υπερένταση από τον Γουμάγια και με τον Όγκμποε να μην μπορεί να πλασάρει από πλεονεκτική θέση, μιας και η μπάλα γκελάρισε σε ένα από τα εκατοντάδες λακουβάκια του αγωνιστικού χώρου . Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την κακή λειτουργία της μεσαίας γραμμής του Φωστήρα, κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 28 με πλασέ του Μιχαλόπουλου … Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ομάδα του Ταύρου έχασε στο 40ο λεπτό τον σέντερ φορ Ζαγοριανό, ο οποίος αποχώρησε τραυματισμένος και αντικαταστάθηκε από τον Καιμακαμούδη .
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Κώστας Ψυρόπουλος άλλαξε τον Μπάτσι με τον Στάμο και ισορρόπησε το κέντρο της ομάδας . Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και κατόρθωσε να ισοφάριση, με τον Όγκμποε να αποδεικνύει για μια ακόμα φορά το φορμάρισμα του, πετυχαίνοντας τέρμα στο 62ο λεπτό, έξι μόλις λεπτά πριν να τραυματιστεί και να αποχωρίσει και αυτός από τον αγώνα, με τον Κούτρο να παίρνει την θέση του . Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ συνέχισε να πιέζει δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατόρθωσε να σημειώσει ένα ακόμη γκολ και να πάρει την νίκη .
Κυρίαρχος ο ΦΟΝΕΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο, όπου παρά τις δυο αναγκαστικές αλλαγές, έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο .. Η Κηφισιά από την μεριά της, παρά τα «ονόματα» που έχει στην ομάδα της και το μεγάλο μπατζετ (για την κατηγορία) δεν έδειξε ότι είναι μια ομάδα η οποία θα μπορέσει τελικά να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή .
Από την πλευρά του ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ με τους δυο τραυματισμούς, έδειξε την έλλειψη βάθους στην ομάδα και την ανάγκη στελέχωσης του ροστερ με τουλάχιστον τρις «έτοιμους» ποδοσφαιριστές, που θα τον βοηθήσουν να καλύψει τα κενά από κάρτες και τραυματισμούς, ώστε να μπορέσει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας .
Για άλλη μια φορά φάνηκε η ανάγκη αλλαγής του χλοοτάπητα του γηπέδου του Ταύρου, που ευνοεί κατά κανόνα την ομάδα που προσπαθεί να αμυνθεί και παίζει με δύναμη , όταν οι ποδοσφαιριστές του ΦΩΣΤΗΡΑ προσπαθούν να φτιάξουν παιχνίδι, με την μπάλα κάτω, σε ένα γήπεδο διάσπαρτο από λακκούβες, που δεν αφήνουν την ομάδα να παίξει τεχνικά… Ακούγετε ότι έχουν εγκριθεί τα χρήματα για την αλλαγή του χλοοτάπητα στο τέλος της σεζόν … αλλά η Δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάτι άμεσα, ώστε (έστω και με κάποιον κύλινδρο) να μπορέσει ο αγωνιστικός χώρος να έρθει σε μιαν υποτυπώδη καλή κατάσταση .
Η ομάδα συνεχίζει να προπορεύεται στον όμιλο .
Ας ελπίσουμε οι τραυματισμοί του Ζαγοριανού και του Όγκμποε να μην είναι σοβαροί και οι παίχτες να επανέλθουν τάχιστα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε η ομάδα να ξαναμπεί έπειτα από αυτήν την μικρή παρένθεση, στον δρόμο των επιτυχιών

ΓΡΑΦΕΙ Ο ...
ΕΦΙΑΛΤΗΣ