Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ''Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα που σημείωσε η ομάδα του κόντρα στην Κηφισιά (1-1), ο προπονητής του Φωστήρα, Κώστας Ψυρόπουλος, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς, ο Καλαματιανός τεχνικός ο οποίος τόνισε:
Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι παίζαμε με μια ομάδα που έχει ατομική ποιότητα, ξέραμε το βαθμο δυσκολίας που θα υπήρχε. Δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε στα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να έχει γίνει ένα σουτ από τον αντίπαλο και φαίνεται ότι θα μπει η ομάδα στο παιχνίδι μετά από ένα ορισμένο διάστημα για πολλούς και διαφόρους λόγους. Αυτό έγινε κιόλας, βρεθήκαμε με αυτό τον τρόπο πίσω στο σκορ και από εκεί και πέρα μια ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε τόσες φάσεις που δεν είχαμε κάνει έως τώρα, αυτό το γνωρίζουμε. Παρ’ όλα αυτά, όπως βλέπουμε στο ποδόσφαιρο γιατί πολλές φορές είχαμε κατηγορηθεί και γι αυτό, ότι δηλαδή, κερδίζουμε με ένα γκολ. Δυστυχώς πρέπει να συμβεί αυτό για να καταλάβουν όλοι ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πετύχεις τρία γκολ ή τέσσερα και να υπάρχει μια αναρχία γενικότερη σε ένα παιχνίδι. Σημασία έχει ότι εμείς αντιδράσαμε, βάλαμε πολύ μεγάλη θέληση μέσα στο παιχνίδι και καταθέσαμε την ψυχή μας σε ολόκληρο το ματς πραγματικά χωρίς να είναι σχήμα λόγου. Και από στημένες μπάλες και από λειτουργία παιχνιδιού, έκανε και μια απόκρουση δύσκολη ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε μια στιγμή που έσκασε η μπάλα κάτω στο τερέν και με ανάποδο χέρι έκανε μια πολύ ωραία απόκρουση. Γενικά ήμασταν πολύ καλύτεροι, με πολύ μικρότερο μπάτζετ σαν ομάδα απ’ όλες τις ομάδες αυτό μπορώ να το λέω με μεγάλη υπερηφάνεια. Με πολύ μικρό μπάτζετ για την κατηγορία και έχουμε φτάσει ως εδώ. Ο δρόμος είναι μακρύς , η προσπάθεια είναι πάρα πολύ καλή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο όπως είπα πριν. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει σίγουρα ένα γκολ, πραγματικά δεν μιλήσω σήμερα για τύχη γιατί όπως είπαμε δεν είναι μόνο η τύχη στα παιχνίδια είναι και θέμα καποιοι παίκτες να βρεθούν εκεί που πρέπει και αυτό εξηγείται διαφορετικά”.
Ερωτηθείς εάν επηρέασαν την ομάδα του οι αναγκαστικές αλλαγές των Όγκμποε και του Ζαγοριανού, ο Κώστας Ψυρόπουλος πρόσθεσε:
Σίγουρα και του Ζαγοριανού, γιατί οι αλλαγές που έγιναν ήταν αναγκαστικές. Σίγουρα τα παιδιά αυτά έχουν τραβήξει και έχουν σηκώσει μεγάλο φορτίο και γι αυτό το λόγο μιλησα προηγουμένως για μπάτζετ. Σίγουρα, χρειάζεται να έχεις λύσεις όταν κάνεις πρωταθλητισμό παρότι οι στόχοι που τέθηκαν αρχικά ήταν διαφορετικοί. Εμείς έχουμε καταφέρει ότι έχουμε καταφέρει ως εδώ γιατί δεν είναι ο στόχος αυτός αλλά θα το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Σίγουρα, όπως ο Όκγμποε ο οποίος κάνει τη μεγάλη διαφορά και ήταν ένας παίκτης που το καλοκαίρι δεν τον ήθελε κανένας όπως και άλλα παιδιά που έχω ξαναπει άλλες φορές. Άλλοι παίρνουν παίκτες όπως είναι εκείνη που παίξαμε σήμερα, και βλέπουμε ότι βρίσκονται σε κατώτερες θέσεις απ’ ότι προσδοκούσαν. Άρα, αυτό σημαίνει ότι εδώ γίνεται δουλειά, υπάρχει ένα κλίμα καλό στην ομάδα και η προσπάθεια γίνεται και βγάζουμε οτ καλύτερο μας εαυτό γιατί πραγματικά είμαστε πολύ ενωμένοι μέσα στα αποδυτήρια και αυτό βοηθάει πολύ. Με τέτοια απόδοση, όταν έχεις γιατί όπως είπαμε περιμένουν να βάλεις ένα, δυο και τρία γκολ στα παιχνίδια γιατί πραγματικά αυτόι που το λένε γιατί και εμείς το θέλουμε να ηρεμήσουμε να μπει ένα δεύτερο γκολ, αλλά δυστυχώς αυτοί που το λένε είναι περαστικοί από το άθλημα. Κάποιοι κακοπροαίρετοι πάντα που είναι ένας, δυο, τρεις.  Γενικά αναφέρομαι όχι για σήμερα. Χωρίς να έχουν καμία ευθύνη για τίποτα, ούτε το προπονητή έχουν κάνει, ούτε τον πρόεδρο, ούτε καν παραγοντισμό κι όμως έχουν τέτοια εκτίμηση. Βέβαια εκτίθενται όταν κάνουν αυτό το πράγμα, γιατί εμείς εδώ ξεκινήσαμε για άλλο πράγμα,  είμαστε περήφανοι γι αυτό που έχουμε πετύχει. Όλη ομάδα πραγματικά και από την διοίκηση και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτή την προσπάθεια”.
ΠΗΓΗ: stoplekto