Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ;Μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας μας, επί του Εθνικού και την διατήρηση της κορυφής, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όταν οι παίχτες του ΦΩΣΤΗΡΑ εξήγγειλαν αποχή από τις προπονήσεις,αρχή γενομένης από την περασμένη Τετάρτη.
Σύμφωνα με το sportalTV, επικοινώνησε με τον Κώστα Ψυρόπουλο, ο οποίος για το θέμα δήλωσε αναρμόδιος.
Έκανε όμως γενικότερες δηλώσεις:
''Είναι λυπηρό. Η ομάδα είναι πρώτη, έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια και δυστυχώς έχουμε αυτές τις εξελίξεις.
Είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα, δεν είναι πολλά τα χρωστούμενα, Καλό είναι να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα για όλους, Περιμένω ειδοποίηση για το αν θα γίνει η προπόνηση της Παρασκευής''.

Σύμφωνα πάντα με το sportalTV, επικοινώνησε με τον Σπύρο Δωροβίνη σαν αρχηγό της ομάδας, ο οποίος είπε ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένος από τους παίχτες να μεταφέρει οτιδήποτε και δεσμεύθηκε μόλις ληφθεί κάποια απόφαση  να την γνωστοποιήσει.

Το sportalTVόπως αναφέρει, επικοινώνησε και με τον αντιπρόεδρο του ΦΩΣΤΗΡΑ,κ. Νίκο Βιδάλη, ο οποίος δήλωσε:

''Υπάρχει μια καθυστέρηση 15 ημερών αποπληρωμής του τελευταίου μήνα και κάποιοι ποδοσφαιριστές έκριναν σκόπιμο ότι πρέπει να κάνουν απεργία. Η επίσημη θέση της διοίκησης είναι ότι οι παίχτες έχουν εξοφληθεί τον Αύγουστο, έχουν εξοφληθεί τον Σεμτέμβρη, κάποιοι απ' αυτούς έχουν πληρωθεί και τον Οκτώβρη. Ουσιαστικά, δεν έχουν πληρωθεί πριν μια βδομάδα και κάποιοι έκριναν σκόπιμο, να γίνει απεργία χθες. Σήμερα (Παρασκευή) τι θα γίνει δεν γνωρίζω.
Την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο γήπεδο. Έγινε μια υποτυπώδεις προπόνηση και την Πέμπτη δεν έγινε.
 'Όλες οι προκαταβολές είναι πληρωμένες, Όλος ο Αύγουστος και Σεμπτέβρης πληρωμένοι και τον Οκτώβριο, όλοι οι προπονητές των ακαδημιών, ειδικά των τμημάτων υποδομής, γραμματείες και κάποιοι ποδοσφαιριστές, έχουν εξοφληθεί.
Επίσης, ο προπονητής της πρώτης ομάδας έχει πληρωθεί μέχρι τον μισό μήνα του Οκτωβρίου
Γίνεται, η όποια προσπάθεια γίνεται για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι εργαζόμενοι και έχουν τα δικαιώματά τους και το δικαίωμα στην απεργία.
Δεν στρεφόμαστε εναντίον κανενός. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κάνουμε κάποια πράγματα.Ίσως όμως κάποια γεγονότα να ενοχλούν κάποιους, επειδή είμαστε πρώτοι''.

Ο Νίκος Βιδάλης, προανήγγειλε ΔΣ ανοιχτό για την Δευτέρα ή Τρίτη λέγοντας ότι ''εκεί θα ειπωθούν πολλά΄΄.
Το fostiras-1926.blogspot.gr παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.
Το fostiras-1926.blogspot.gr, καλεί όλο τον κόσμο της ιστορικής μας ομάδας να παραμείνει ΕΝΩΜΕΝΟΣ για να ξανακάνουμε τον ΦΩΣΤΗΡΑ μας ΦΟΝΕΑ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

Η διατήρηση της κορυφής, περνά από το Ηράκλειο
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ