Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Κ. ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ''!Ο Κώστα Ψυρόπουλος, στις δηλώσεις του μετά τον χθεσινό αγώνα είπε:

''Να ευχαριστήσω τον κ. Γιανγιανιν για τα καλά του λόγια για την ομάδα μας.
Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που ομόρφαινε το ποδόσφαιρο. Ο Κρουσσώνας είναι καλή ομάδα και αδικείται από την βαθμολογική του θέση''.

Για τον αγώνα ο Κώστας Ψυρόπουλος, δήλωσε:

''Είχαμε πολύ ενέργεια στο παιχνίδι και είμασταν πολύ προσηλωμένοι στον στόχο μας. Το τερέν είναι πολύ κακό. Θέλουμε να δημιουργήσουμε και να βγάλουμε πιο πολλές φάσεις. Τα καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε δεύτερο γκολ γιατί υστερούσαμε στην τελική προσπάθεια
Όσο προχώραγε το παιχνίδι και χάναμε ευκαιρίες, είχαμε μια νευρικότητα.
Θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι που ήταν κομβικό. Έπρεπε να κερδίσουμε σε συνάρτηση με τα άλλα ματς των ομάδων που είναι κοντά μας στην βαθμολογία.
Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών ως τ'ωρα και από την  βοήθεια του κόσμου που για μας είναι πολύ σημαντική.
Πήραμε κάποιες κάρτες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε παίξει κι άλλες φορές με ελλείψεις. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια συνέπεια σε όλα τα παιχνίδια,
Αρνητικός παράγοντας για μας είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου. Πρέπει η Δημοτική Αρχή, να ασχοληθεί περισσότερο με το γήπεδο, μιας ιστορικής ομάδας όπως ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ και η διοίκηση πρέπει να πιέσει σε αυτή την κατεύθυνση, για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε''.