Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Ψυρρόπουλος: «Ο ΟΦΗ έχει πίεση για τις νίκες»

Ψυρρόπουλος: «Ο ΟΦΗ έχει πίεση για τις νίκες»


Για την «μάχη» του Ταύρου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο προπονητής του Φωστήρα Κώστας Ψυρρόπουλος.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Ψυρρόπουλος
Για την πορεία του Φωστήρα: «Δεν είχαμε στόχο την άνοδο, ούτε να είμαστε πρώτοι. Όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα δημιουργήσαμε μια ομάδα με στόχο την άνετη παραμονή. Όμως όταν έχεις αυτήν την πορεία και είσαι πρώτος σε όλη την διάρκεια του πρώτου γύρου τότε αυτό είναι αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας».
Για τον Φωστήρα: «Το προηγούμενο καλοκαίρι έγινε μια συνολική προσπάθεια από την διοίκηση και το τεχνικό τιμ του Φωστήρα. Έγινε μια επιλογή ποδοσφαιριστών με μεγάλη προσπάθεια και έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Ο Φωστήρας είναι μια μεγάλη ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί να αγωνίζεται στις χαμηλές κατηγορίες. Δεν είχαμε στόχο την άνοδο, δεν… έχουμε ούτε κάλτσα και γίνεται κατανοητό ότι η πορεία της ομάδας μας είναι αποτέλεσμα μεγάλης και κοπιαστικής δουλειάς».
Για όσα έχουν ακουστεί για τον Φωστήρα: «Δυστυχώς στην Ελλάδα αρκετοί έχουν μάθει να μην πιστεύουν στην δουλειά αλλά θέλουν μόνο να δημιουργούν εντυπώσεις για εκείνους που εργάζονται συνεχώς και καθημερινά. Στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, δόθηκε ένα πέναλτι από τον διαιτητή για να «ισοφαρίσει» με ένα άλλο πέναλτι. Έγινε για να μας βρίζει όλος ο κόσμος. Είμαστε αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο και γνωρίζουμε πως λειτουργεί το σύστημα. Κατηγορηθήκαμε από ορισμένους για το 1-0 αλλά και η Ίντερ όταν πήρε το πρωτάθλημα με αυτό το σκορ κέρδιζε όλα τα παιχνίδια».
Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα που είναι δεδομένο ότι δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Όμως βλέπουμε ότι ομάδες που αντιμετώπιζαν προβλήματα όπως ο ΟΦΗ, θέλουν χρόνο για να ανασυγκροτηθούν. Όπως συνέβη και με τον ΟΦΗ που έχει μεγάλη πίεση για νίκες και θετικά αποτελέσματα, όταν αυτά δεν έρχονται τότε δημιουργείται γκρίνια».
Για την μάχη της ανόδου: «Δεν το λέω για τον ΟΦΗ αλλά γενικά για το ποδόσφαιρο. Τέτοιες αποφάσεις πρέπει να γίνονται γνωστές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και όχι μεσούσης της περιόδου προκειμένου να γνωρίζουν όλοι τα δεδομένα που δημιουργούνται και να ξέρουν τι επενδύσεις πρέπει να κάνουν. Θεωρώ ότι όλα τα δεδομένα είναι υπαρκτά και πιστεύω ότι η μάχη του τίτλου θα κριθεί στις τελευταίες εβδομάδες καθώς δεν διακρίνω μεγάλες διαφορές».