Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ!

Ανησυχία στον Φωστήρα για τη διαιτησία


Η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση εξέφρασε τον προβληματισμό της, δημοσίως προς την ΚΕΔ, για το γεγονός ότι το ματς στα Ζωνιανά θα διευθύνει τρίο από το Ηράκλειο Κρήτης.

Τον προβληματισμό τους για το γεγονός ότι η ΚΕΔ όρισε διαιτητική τριάδα από το Ηράκλειο Κρήτης στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ερμή στα Ζωνιανά, εξέφρασαν επισήμως και δημοσίως οι άνθρωποι του Φωστήρα.
 Η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση συνέταξε κείμενο, μέσω του οποίου θέλησε να δημοσιοποιήσει την ανησυχία της για το αν και κατά πόσο θα απονείμουν δικαιοσύνη εντός αγωνιστικού χώρου ο Βισκαδούρος και οι βοηθοί του Μαυραντωνάκης-Μαυρουδής, από τη στιγμή που προέρχονται από την Ένωση, στην οποία ανήκει και ο συνδιεκδικητής του τίτλου, ΟΦΗ.
Χαρακτηριστικά, το σχετικό κείμενο αναφέρει: 
«Το Δ.Σ. του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ σας μεταφέρει τις ανησυχίες του για τον αγώνα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου που θα κληθεί να δώσει η ομάδα κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών. Ο προβληματισμός μας είναι έντονος καθώς παρά το έγγραφο που σας αποστείλαμε για την προσοχή σας στον παιχνίδι αυτό, λόγω της κρισιμότητάς του, μάλλον δεν το λάβατε υπόψιν σας, με αποτέλεσμα να ορίσετε για τον κυριακάτικο αγώνα Διαιτητές από το Σύνδεσμο του Ηρακλείου (Γ' Εθνικής), παρότι η ομάδα μας μάχεται με τον ιστορικό ΟΦΗ για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Ελπίζουμε ότι η διαιτησία θα σταθεί στο ύψος της και ότι δεν θα διαδραματιστούν σκηνές ανάλογες με εκείνες που έλαβαν χώρα στη Ρόδο στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Μάλιστα, σας είχαμε αποστείλει και γι' αυτό το παιχνίδι έγγραφο όμως δεν είδαμε να ανταποκρίνεστε».