Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Β. ΓΟΥΤΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ''Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ, ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ''

Ο Βαγγέλης Γούτης “σκιαγραφεί”  όλη την Γ’ Εθνική: “Στεναχωριέμαι για ΟΦΗ και Μαύρη Θύελλα…”!


Ο προπονητής Βαγγέλης Γούτης σκιαγραφεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για λογαριασμό της mikriliga.com. Τα φαβορί, οι εκπλήξεις και οι απογοητεύσεις.
Αναλυτικά:
Παρακολουθώντας το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής και στους 4 ομίλους, θα δούμε ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις! Είναι καλό για το ποδόσφαιρο να βλέπεις τον Καραϊσκάκη να διεκδικεί για ακόμα μια χρονιά, το Νέστο Χρυσούπολης να είναι στη δεύτερη θέση πίσω από τον Άρη, όπως και την Τριγλία Ραφήνας που είναι πίσω από τον Φωστήρα, η οποία ακόμα δεν έχει ήττα(η μοναδική ομάδα και στους 4 ομίλους),νεοφώτιστες ομάδες Ιάλυσο και Σπάρτη να διεκδικούν, την επιμονή του Παναργειακού, για δεύτερη χρονιά στη διεκδίκηση ανόδου(ενώ ίσως να μη κατέβαινε στο πρωτάθλημα το καλοκαίρι).
4ος Όμιλος                                                                             
Τελειώνοντας ο πρώτος γύρος βλέπουμε σταθερές ομάδες να οδηγούν τον όμιλο. Φωστήρας, Τριγλία έχουν μια πορεία που μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι, όπως και ο νεοφώτιστος Ιάλυσος που θα μπορούσε κατά την εκτίμησή μου πολλά περισσότερα, γιατί μπορεί να είχε τις αξιόλογες προσθήκες το καλοκαίρι αλλά οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που υπήρχαν είναι και με εμπειρία και φιλόδοξοι και διψασμένοι για διάκριση. Από την Κηφισιά περίμενα βάση ρόστερ να βρίσκεται πιο ψηλά. Αρκετές αποχωρήσεις και προσθήκες την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ελπίζοντας για κάτι καλύτερο.
Αντί επιλόγου
Να σταθώ λίγο στην ομάδα του ΟΦΗ. Δεν θα πω λόγω ονόματος, ιστορίας, κόσμου και άλλα. Θα σταθώ μόνο στο αγωνιστικό. Έχει τους πιο έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δεν μπορεί να βρίσκεται 9 βαθμούς πίσω από τον πρώτο Φωστήρα, αλλάζοντας 4 προπονητές από το καλοκαίρι. Τώρα με τον Νίκο Νόμπλια ελπίζω να καταφέρει ότι δεν κατάφερε στον πρώτο γύρο. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας για τις ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία. Πολύ δυνατός ο Αστέρας Βάρης, βγάζοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα 1ου γύρου(δεν θα έχει ταξίδια σε Κρήτη-Ρόδο) θα το παλέψει, όπως και τα Ζωνιανά που θα πρέπει να κοιτάξουν τα εκτός έδρας. Τελειώνοντας να ευχηθώ να δούμε ένα δυνατό δεύτερο γύρο και στους 4 ομίλους με όλες τις ομάδες να διεκδΙκούν μέχρι τέλους τον στόχο τους!