Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ!Σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Φωστήρας αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Ορέστη Νικολόπουλου. 
Πρόκειται για 24χρονο αμυντικό με θητεία σε Αιγάλεω, Άρη, Χαλκίδα, ΑΟΤ Αλίμου, Αήττητο Σπατων, ΑΟ Γλυφάδας και Βύζαντα Μεγάρων.. 
Το νέο απόκτημα του 'Φονέα' επιστρέφει σε γνώριμο περιβάλλον αφού είχε διετελέσει μέλος της ομάδας και τα προηγούμενα χρόνια.
 Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 
Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ Φωστήρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ορέστη Νικολόπουλο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γνωστός σε όλους στο σωματείο αφού είχε διατελέσει μέρος του Φωστήρα και τα προηγούμενα χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν που η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Γ” Εθνική αλλά και τη σεζόν 2006-2008. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν το πρώτο εξάμηνο στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη σε Αιγάλεω, Άρη, Χαλκίδα, ΑΟΤ Αλίμου, Αήττητο Σπατων, ΑΟ Γλυφάδας και Βύζαντα Μεγάρων. Καλωσορίζουμε το Ορέστη Νικολόπουλο και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.
ΠΗΓΗ: stoplekto