Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στο στρατόπεδο του Φωστήρα από την παρατεταμένη μετάθεση του πρωταθλήματος, αφού όπως τονίζουν, τα στελέχη της ομάδας η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο αρνητικά επιδρά στο σωματείο, κάνοντας παράλληλα λόγο για υποβάθμιση του πρωταθλήματος.
 Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του Φωστήρα, Κώστας Ψυρόπουλος, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο fostirasfc.com αναφέρθηκε στην συνεχόμενη αναβολή των αγώνων υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα δεν μπορεί να διατηρηθεί στον επιθυμητό αγωνιστικό ρυθμό, υποστηρίζοντας παράλληλα, ότι η συγκεκριμένη τροπή που έχει πάρει το πρωτάθλημα μόνο καλό δεν κάνει στον σύλλογο. 
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην διακοπή της διοργάνωσης, ο Καλαματιανός προπονητής είπε:
 Αυτή η διακοπή για όλες τις ομάδες αλλά κυρίως για εμάς που είμαστε πρώτοι και έχουμε το στόχο την άνοδο μας αποδυναμώνει πλήρως. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί μια γενικότερη εξαθλίωση στο πρωτάθλημα. Δεν επιτρέπει ο ρυθμός να μένει στο επιθυμητό επίπεδο και δεν ξέρεις πως θα εμφανιστεί η κάθε ομάδα και πόσο μάλλον εμείς. Ούτε σε περίοδο εορτών δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διακοπή. Είμαστε απογοητευμένοι από την τροπή που έχει πάρει το πρωτάθλημα. Δεν είναι δυνατόν η Γ” Εθνική να είναι η μοναδική κατηγορία που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Με τις συνεχόμενες προπονήσεις και με τα φιλικά παιχνίδια, τη δεδομένη χρονική στιγμή και μετά από μια δεύτερη μεγάλη διακοπή, δεν μπορείς να διατηρήσεις σε υψηλό επίπεδο την εκάστοτε ομάδα”.
 Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί κάποιο φιλικό προκειμένου η ομάδα να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ο κ. Ψυρόπουλος είπε: 
Μπορείς να πραγματοποιήσεις κάποιο φιλικό, όμως σε αυτή τη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, μόνο από το επίσημο παιχνίδι διατηρείς τη σταθερότητα και παραμένεις σε αγωνιστική ετοιμότητα”. 
 Στον επίλογο του ο προπονητής της ομάδας αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκονται τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα λέγοντας: 
 Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και γι αυτό δε είχαμε πρόβλημα προσαρμογής βάση των ελλείψεων που αντιμετωπίσαμε στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών. Οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν αντικατέστησαν με το καλύτερο τρόπο τις απουσίες και αποδεικνύουν οτι μπορούν να βοηθήσουν το σύλλογο”.