Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

''ΠΕΡΙΕΡΓΗ'' ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!

ABC Σήμα ΕΠΣΗ


Περίεργη και προκλητική η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου για τον ορισμό των διαιτητών στο παιχνίδι ΟΦΗ - Ιάλυσου.
Η ΕΠΣ Ηρακλείου, θεωρεί πως τα παιχνίδια του ΟΦΗ πρέπει να τα σφυρίζουν Κρητικοί διαιτητές.
Να θυμίσουμε ότι στον ΦΩΣΤΗΡΑ (και άλλες Αθηναϊκές ομάδες), έχουν παίξει διαιτητές από την Πελοπόννησο, την Εύβοια, τον Πειραιά, αλλά και από τα Τρίκαλα, Γρεβενά. Θεσσαλονίκη κλπ.
Σας παρουσιάζουμε ''ατόφια'' την ανακοίνωση:

Ανακοίνωση

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (11/3/2016 14:00)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΟ
ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΥΠΟΨΙΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΟ κ. ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΠΟ κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΟ

Ο παραλογισμός έχει και όρια αλλά φαίνεται ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τα έχει προ πολλού ξεπεράσει.
Για άλλη μία φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου είναι υποχρεωμένη να εκφράσει εγγράφως την διαμαρτυρία της προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, η οποία φαίνεται ότι είτε έχει χάσει τη μπάλα είτε χορεύει όπως της παίζουν το νταούλι. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι αλλοπρόσαλλοι ορισμοί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας (και είναι ολοφάνερο) παιδιά και αποπαίδια.
Κύριε Γενναίε, υπεύθυνε για τους ορισμούς των διαιτητών στην Γ’ Εθνική, νομίζουμε ότι ζείτε σε άλλο κόσμο. Εξαφανίσατε… ως δια μαγείας αυτή την αγωνιστική τους διαιτητές από την Κρήτη. Ορίσατε στο παιχνίδι ΟΦΗ-Ιάλυσος διαιτητές από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα διαιτητή από την Αρκαδία και βοηθούς από την Κόρινθο. Θα πρέπει τουλάχιστον να σέβεστε ομάδες με το μέγεθος και την ιστορία του ΟΦΗ!
Ανάλογους ορισμούς με διαιτητές από την άλλη άκρη της Ελλάδας είχατε κάνει πρόσφατα στο παιχνίδι του ΠΑΟ Κρουσώνα πάλι με την ομάδα της Ρόδου. Τυχαίο άραγε;
Στα πλαίσια της ισονομίας που οφείλεται να υπερασπίζεστε με… γενναιότητα, γιατί δεν βάζετε διαιτητές από την Κρήτη σε παιχνίδια στην Αρκαδία ή στην Κόρινθο; Μήπως θα έπρεπε να ισχύουν για όλες τις ομάδες σε όλη την Ελλάδα τα ίδια κριτήρια και να μην επιβαρύνονται μόνο ορισμένες με υπέρογκα έξοδα με τις μετακινήσεις διαιτητών, επειδή εσείς ως Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχετε χάσει κάθε ίχνος λογικής;
Εκτίθεστε κύριοι και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα με τις τακτικές που ακολουθείτε…
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ                                    ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ