Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΠΑΟ Κρουσσώνας - ΟΦΗ την Κυριακή, και το μέλος της διοίκησης των γηπεδούχων Μύρων Πυργιαννάκης, έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο Athletic Radio 104,2.
Ο κ. Πυργιαννάκης, αναφέρθηκε για τους φιλάθλους των δυο ομάδων και είπε ότι οι φίλαθλοι του Κρουσσώνα, υποστηρίζουν τον ΟΦΗ !!!
Επίσης, για το παιχνίδι με τον ΦΩΣΤΗΡΑ, (τέσσερις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος) έκανε την εκπληκτική δήλωση:  
«Θα παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε να κερδίσουμε τον Φωστήρα. Άλλα όπως και να έχει, έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας να κερδίσουμε τον Φωστήρα για να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ».
Όλα αυτά μετά την ... άλλη εκπληκτική δήλωση, του προπονητή του Κρουσσώνα πριν λίγες μέρες, όπου είχε ''μαντέψει'' ότι ο ΟΦΗ θα πάρει όλα τα παιχνίδια, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, εννοώντας φυσικά και αυτό της Κυριακής με αντίπαλο την .... ομάδα του!
__ Προς το παρόν, κανένας αθλητικός εισαγγελέας δεν έχει ενοχληθεί!
Όμως οι περίεργες συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ....
Ο ΠΑΟ Κρουσσώνας, για πρώτη φορά φέτος ξεσπιτώθηκε, δηλώνοντας έδρα το ... Παγκρήτιο.
Εδώ να σημειώσουμε, ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Κρουσσώνα είναι μικρός και σε παρόμοια γήπεδα ο ΟΦΗ το έχει πληρώσει χάνοντας 5 βαθμούς. (Ηράκλειο, Ραφήνα)
Μια άλλη συμπτωση είναι και το διαιτητικό τρίο, που αφενός είναι Κρητικοί, αφετέρου ο ''άρχων'' παίζει συχνά - πυκνά την ομάδα του ΟΦΗ.

Εμείς σαν Φωστηριώτες δηλώνουμε ότι, ο ΟΦΗ είναι ''γίγαντας'' σε όλα τα επίπεδα, αλλά εμείς είμαστε ''φονέας''.