Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ;

epei


Τριτοκοσμικές καταστάσεις στο «Γεντί Κουλέ». Δέχθηκαν επίθεση οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου
Εικόνες ντροπής διδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ- Ιάλυσος στον αγωνιστικό χώρο και εν συνεχεία στην φυσούνα και τα αποδυτήρια του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης», με… θύματα τους ποδοσφαιριστές των τοξοβόλων που δέχθηκαν επίθεση.
Οι οπαδοί των Κρητικών, μην μπορώντας πιθανότατα να… χωνέψουν το γεγονός ότι οι «ερυθροκίτρινοι» σταμάτησαν για δεύτερη φορά φέτος την ομάδα τους, εισήλθαν εντός αγωνιστικού χώρου και κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες του συγκροτήματος του νησιού μας.
Αποτέλεσμα ήταν να πέσει… ξύλο στην φυσούνα όπου χτυπήματα δέχθηκαν οι Φυλακούρης, Κοκκίνης, Αθανασίου κι άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες της… ντροπής. Βέβαια για να συμβούν όλα αυτά, χρειάστηκε να δημιουργηθεί κλίμα πριν το ματς, στο οποίο έβαλε το… χεράκι της η ΕΠΣ Ηρακλείου πριν τον αγώνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε και διαμαρτύρονταν πως το διαιτητικό τρίο που ορίστηκε, δεν προέρχονταν από την Κρήτη.
Αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Οικονομίδειο, δεν είχε συμβεί το παραμικρό και όλα κύλησαν ομαλά, ενώ αυτά που συνέβησαν στο «Γεντί Κουλέ» είναι απαράδεχτα και φυσικά καταδικαστέα. Η αποστολή του Ιάλυσου βρίσκεται στ’ αποδυτήρια περιφρουρούμενη από τα ΜΑΤ που έκαναν την εμφάνιση τους στο γήπεδο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Πηγή: fmtop