Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ... ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!

ÖÙÓÔÇÑÁÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÂÁÑÇÓ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2015-2016)


Την ταυτότητα που έχει σαν ομάδα θα την… ζήλευαν πολλοί και αυτό διότι ο Φωστήρας έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια ομάδα που… παντρεύει την εμπειρία με το κίνητρο με αποτέλεσμα κάθε Κυριακή να δείχνει περισσότερη θέληση για το αποτέλεσμα. 
Τελευταίο θύμα του “Φονέα” ήταν ο Αστέρας Βάρης, με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν με 1-0 και να αυξάνουν τη διαφορά του από την 2η θέση θέση στους οκτώ βαθμούς.
 Ο τεχνικός του συλλόγου, Κώστας Ψυρόπουλος, δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τον αγώνα τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής: 

Κερδίσαμε ένα ματς με μεγάλη ηρεμία και υπομονή, δείγμα της ποιότητας που διαθέτουμε σαν ομάδα. Το ματς ήταν δύσκολο και θα πρέπει να αποτελέσει παρακαταθήκη για το επόμενο παιχνίδι. Στο α” μέρος είχαμε την ευκαιρία, παρότι ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά, με τον Δωροβίνη όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα αντέδρασε σωστά. Εάν πετυχαίναμε αυτό το γκολ το ματς θα άνοιγε περισσότερο. Στην επανάληψη αφού μιλήσαμε με τα παιδιά, πιέσαμε παραπάνω και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στα πρώτα λεπτά του β” ημιχρόνου. Στη συνέχεια διαχειριστήκαμε το ματς όπως θέλαμε και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αγώνα”. 

Ερωτηθείς ποια συγκομιδή θα είναι η κατάλληλη για τον Φωστήρα στα επόμενα τρία ματς με Εθνικό Πειραιά, Ηράκλειο και Κηφισιά, ο Καλαματιανός προπονητής είπε: 

Στόχος του Φωστήρα θα είναι πάντα η νίκη όπου και να παίζει. Γι αυτό που με ρωτάτε θα σας πω ότι η ιδανική συγκομιδή θα είναι το απόλυτο”.

 Σε ερώτηση για τις αλλαγές που γίνονται στο βασικό σχήμα στον άξονα, ο Κώστας Ψυρόπουλος δήλωσε: 

Κυρίως αυτό συνέβη λόγω των προβλημάτων που είχαμε με τον Λάσκαρη και τον Βελέτη. Όσον αφορά το α” γύρο, το ρόστερ μας σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε ότι θα ήταν αρκετό για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Είδατε ότι σε αρκετά ματς έπαιξε σε αυτή τη θέση ο Χαλκιάς, όμως δείξαμε θέληση και πίστη με αποτέλεσμα να είμαστε εξ αρχής ψηλά».