Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ: ''Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΗ''

cropped-fostiras-logo.jpg

Με αφορμή τα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τα προηγούμενα 24ωρα, η διοικούσα επιτροπή της ομάδας έχει να αναφέρει τα εξής:
  1. Η προσπάθεια που γίνεται από την αρχή του περασμένη καλοκαιριού δεν μπορεί να μηδενιστεί από κανέναν με οποιοδήποτε τρόπο και εάν προσπαθεί.
  2. Τα τέσσερα πρόσωπα που συμβάλλουν, ο καθένας με το δικό του τρόπο στην ομάδα, θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι το τέλος. Εμείς ποτέ δεν αμφισβητήσαμε το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα, οικονομικής φύσεως στο σύλλογο, αλλά ο καθένας μας προσπαθεί και θα προσπαθήσει μέχρι τέλους να τηρήσει στο μέτρου δυνατού τις υποσχέσεις του.
  3. Η διοικούσα Επιτροπή στηρίζει τις προσπάθειες του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως του προπονητή κ. Ψυρόπουλου, των συνεργατών του αλλά και των παικτών. Είμαστε βέβαιοι ότι στις 10 αγωνιστικές που απομένουν η ομάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατό και θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην κορυφή της κατάταξης. Η προσπάθεια που έχει γίνει, πέρασε από πολλούς σκοπέλους, είναι δύσκολη όμως η ομάδα παραμένει ενωμένη και συσπειρωμένη.   Τέλος η διοικούσα Επιτροπή ζητάει τη συμπαράσταση του κόσμου μέχρι το τέλος.