Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ''Τα δυο τελευταία εκτός έδρας ισόπαλα αποτελέσματα, σε Μοσχάτο και Κηφισιά, σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρούνταν επιτυχία, τώρα όμως, οι 4 χαμένοι βαθμοί έφερα τον ΟΦΗ να μας ακολουθεί κατά πόδας.

Ο Κώστας Ψυρόπουλος δήλωσε για το ματς με την Κηφισιά:

''Καταρχήν πριν το ματς είχαμε πολλές απουσίες με παίχτες που θεωρούνται βασικοί. Συγχρόνως πέρα από τον σχεδιασμό που κάναμε για το εν λόγω ματς είχαμε την ατυχία να αποχωρήσει με πρόβλημα ο Βελέτης και μετά από λίγο να βγει εκτός αγώνα και ο Λάσκαρης.
Σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτή η συγκυρία χωρίς να αποτελεί δικαιολογία για το αποτέλεσμα. Από κει και πέρα, θα μπορούσαμε να ... κλέψουμε το παιχνίδι από κάποιες περιπτώσεις λίγες που είχαμε.
Απειληθήκαμε σε κάποιες στιγμές, αλλά εμείς δεν είχαμε την εικόνα που θα θέλαμε για να κερδίσουμε τον αγώνα.Πάντως παίξαμε με μια ομάδα που έχει ποιότητα και σε καμια περίπτωση δεν δικαιολογεί την βαθμολογική της θέση, γιατί αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα. 'Εχει ποιότητα και σίγουρα ήταν ένα ματς πολύτ δύσκολο για εμάς και με τα προβλήματα που είχαμε.
Από κει και πέρα είμαι ικανοποιημένος από την χθεσινή προσπάθεια.
Τα παιδιά παρά τα προβλήματα ανταποκρίθηκαν και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε.
Συγχαρητήρια στην διαιτησία και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που μας στήριξε σε ένα ακόμη ματς και θα το κάνει μέχρι το τέλος''.