Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Κ. ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ''Ο προπονητής του ΦΩΣΤΗΡΑ Κώστας Ψυρόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει μια ολόκληρη χρονιά.

Ο κ. Ψυρόπουλος είπε:

''Στην διάρκεια όλης της σεζόν αποδείξαμε ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα.
Κρατήσαμε με συνέπεια το μέγεθος και την ιστορία του συλλόγου κάτω από πολλές δυσκολίες και με μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση και την στήριξη του κόσμου.
Παράλληλα με την πολύ καλή απόδοση, την θέληση και την καλή δουλειά που κάναμε όλο τον χρόνο μαζί με τους παίχτες κάτω από αντίξοες συνθήκες μπορέσαμε να διατηρηθούμε στην κορυφή.
Μας απομένει μια αγωνιστική, μας δίνεται ακόμη μια ευκαιρία ώστε να δώσουμε μια μάχη να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στους ποδοσφαιριστές.
Γνωρίζουμε ότι στην ουσία εμεις πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο διότι κοιτώντας άλλες ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ βρέθηκαν να παλεύουν για την παραμονή. Αυτό δείχνει το κατόρθωμα που πετύχαμε.
Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα μπούμε στο γήπεδο να το ευχαριστηθούμε και από εκεί και πέρα ο καλύτερος ας κερδίσει. Σίγουρα το αβαντάζ το έχει ο ΟΦΗ αυτή την στιγμή.
Θα είναι δύσκολο παιχνίδι με πολύ λεπτές ισορροπίες και θα κοιτάξουμε με καλή συγκέντρωση και καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειάζεται.
Τέτοιου είδους ματς χρειάζεται καρδιά, θέληση και ψυχή πέρα από το τακτικό κομμάτι.
Σεβόμαστε την ιστορία του αντιπάλου και τον κόσμο του, αλλά εμείς έχουμε το δικαίωμα να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας.
Πάμε να γράψουμε ιστορία''

Για τις απουσίες Δωροβίνη και Λάσκαρη ο Κώστας Ψυρόπουλος είπε:

''Για εμάς οι δυο παίχτες είναι αναντικατάστατοι ενώ απουσία θα έχουμε και τον Ντάλλα που στρατεύτηκε''.

ΠΗΓΗ: stoplekto