Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ: ''ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ''

ΟΦΗ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 6


Σίγουρα δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες γεγονός που αποδείχθηκε από την ανακοίνωση που εξέδωσε η εφορευτική επιτροπή πριν από λίγες ώρες. 
Ο Φωστήρας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν παρότι στο τέλος δεν χαμογέλασε ωστόσο σύμφωνα με τα πρόσωπα που σήκωσαν το… οικονομικό βάρος λίγοι ήταν εκείνοι που στήριξαν την προσπάθεια.
 Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ένας από τους κύριους χρηματοδότες του “Φονέα”, Ανδρέας Χατζηχρήστος ο οποίος τόνισε: 
Σηκώσαμε αρκετό βάρος την περσινή σεζόν και δεν γίνεται να δεχόμαστε και πόλεμο. Προσλάβαμε δικηγόρο προκειμένου να βοηθήσει και η Γενική Συνέλευση να λάβει χώρα σε λογικά και ομαλά πλαίσια όμως ορισμένοι είναι τόσο αχάριστοι που προτίμησαν να ζητήσουν το λόγο από εμάς και τον προπονητή και όχι να κοιτάξουν πως θα πρέπει να πορευτεί η ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά. Τόσο κακή ήταν ο πορεία του Φωστήρα και δεν τους άρεσε; Δημιούργησαν συμφωνίες που δεν μπορούσαν να καλύψουν και ήρθαμε εμείς για να βοηθήσουμε και αντί να μας ευχαριστήσουν μας κριτικάρουν. Μήπως θα πρέπει να αναλάβουν οι ίδιοι τις τύχες της ομάδας. Εμείς αφήνουμε το πεδίο ελεύθερο να αναλάβουν εκείνοι τη τύχη της ομάδας και να προχωρήσουν. Πάντως, αντί να ασκούν κριτική, καλύτερα να κοιτάξουν να βοηθήσουν με πράξεις, όχι με λόγια”.
ΠΗΓΗ: stoplekto