Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΣΤΗΡΑΣ


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φωστήρας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του προς την ΕΠΟ για το ορισμό διαιτητή από τα Δωδεκάνησα στο ματς με την Παναχαϊκή. Οι “κιτρινόμαυροι” υπογραμμίζουν ότι σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς η Ομοσπονδία όρισε διαιτητή από νησί δίχως να αντιληφθεί τα υπέρογκα έξοδα που καλείται να πληρώσει η διοίκηση του “Φονεα”.
Παράλληλα υπογραμμίζει ότι είναι αδιανόητος ο ορισμός με δεδομένο ότι στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας, ο ρέφερι προέρχονταν από την ευρύτερη περιοχή.
Αναλυτικά, το κείμενο:
Για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν γινόμαστε θεατές σε ένα έργο που δεν έχει τελειωμό, με την ΕΠΟ να πετάει… αετό για ακόμη μια φορά και να μην λαμβάνει υπόψιν -απ” ότι φαίνεται την κατάσταση- που επικρατεί στη χώρα. Θεωρούμε σαν ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ αδιανόητο το γεγονός να ορίζεται για τέταρτη φορά φέτος διαιτητής από το Νομό Δωδεκανήσων σε εντός έδρας παιχνίδι, μετά από έξι ματς που έχουμε δώσει στο “Σπυρος Γιαλαμπιδης”. Μήπως, η αρμόδια αρχή θεωρεί ότι υπάρχει κάποια επιχορήγηση για τα σωματεία της Γ” Εθνικής και δεν το ξέρουμε; Μήπως δεν γνωρίζει ότι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ασχολούνται πρόσωπα που από το υστέρημα τους προσφέρουν στον αθλητισμό. Αυτό είναι όμως το ευχαριστώ, να αναγκάζονται οι ομάδες να πληρώνουν ποσά που είναι δυσβάσταχτα. Στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας πως γίνεται να ορίστηκε διαιτητής από την ευρύτερη περιοχή; Δεν γνωρίζουμε από που πηγάζει το μένος για το Φωστήρα, αλλά ζητάμε την κατανόηση της Ομοσπονδίας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.
ΠΗΓΗ: stoplekto