Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE!

Χατζησπύρου: "Ματώνουμε στον Φονέα, έφυγαν αυτοί που έπρεπε..."


Το πρόσφατο δημοσίευμα του Sportsotnoto.gr, περί της οικονομικής κατάστασης του Φωστήρας, αιτία - σύμφωνα πάντα με αυτό - της μεγάλης αποχώρησης παικτών πριν από λίγες ημέρες από την ομάδα του Ταύρου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της διοίκησης του Φονέα και πιο συγκεκριμένα του μέλους αυτής, Χρήστου Χατζησπύρου (ΦΩΤΟ δεξιά, αριστερά το πατέρας του και παλιός ιστορικός παράγοντας της ομάδας του Ταύρου): 

"Από τον Φωστήρα έφυγαν αυτοί που για διάφορους λόγους έπρεπε να φύγουν. Όσοι δεν πρόσφεραν στην ομάδα μας, αλλά και αυτοί που είχαν ειδικούς λόγους, όπως ο Ζαγοριανός με την μητέρα του, αποχώρησαν από τον Ταύρο. Κακώς λοιπόν γράφετε στο Sportstonoto.gr κατά της διοίκησης του Φονέα. Εμείς, με τον πρόεδρό μας τον Σάκη Πανταζή, κυριολεκτικά ματώνουμε, χρόνια τώρα για τον Φωστήρα και το ευχαριστώ είναι να τα ακούμε και από πάνω στον Ταύρο, αλλά και από... εσάς τώρα", μας είπε ο Χρήστος Χαντζησπύρου, για να συμπληρώσει:
"Ότι κάνουμε και με τεράστιες προσωπικές μας θυσίες, το κάνουμε μόνο και μόνο για το καλό της ομάδας μας, με την οποία έχουμε πώρωση - αρρώστια. Έχουμε πολλά προβλήματα, τα οποία μας τα κληρονόμησε και ο Κώστας Ψυρόπουλος, με μια ομάδα που συν τοις άλλοις έχει γεμίσει και από θλάσεις, όπως είναι αυτή που κουβαλά πλέον και ο Μπιτσάνης και άλλοι παίκτες μας. Ο Φωστήρας όμως ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα εδώ και αυτό να το καταλάβουν όλοι τους...".