Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ!

Φωτογραφία του χρήστη ΑΟ ΘΗΒΑ.

Ανακοίνωση - καταγγελία για την φιλοξενία του ΑΟ Θήβας, έβγαλε ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ μετά το παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Δεν γνωρίζουμε τίνος πρακτικές ήταν και εάν πρεσβεύουν τον σύλλογο του ΑΟ Θήβας, αλλά τα όσα συνέβησαν σήμερα στον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα δεν τιμούν σε καμία περίπτωση το ποδόσφαιρο. Η φιλοξενία που έτυχε σήμερα η ομάδα μας ήταν επιεικώς απαράδεκτη αφού οι φίλοι του ΦΩΣΤΗΡΑ που είχαν μεταβεί στην Θήβα  για να παρακολουθήσουν τον αγώνα τοποθετήθηκαν σε σημείο που κινδύνευσε η σωματική τους ακεραιότητα σε μεγάλο βαθμό. 
Όσο αφορά την συμπεριφορά των ανθρώπων της αντίπαλης ομάδας, θεωρούμε ως σύλλογος ανεπίτρεπτο διοικούντες κατά την διάρκεια του αγώνα να βρίζουν χυδαία προπονητή αντίπαλης ομάδας και μέλη της αποστολής μας.
Όσο αφορά τις ταχτικές του τραμπουκισμού, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ έκανε αυτό που μπορούσε στο παιχνίδι του α' γύρου, ώστε να γίνει ένα ματς χωρίς ένταση και σε αθλητικά πλαίσια, κάτι που δεν σεβάστηκε η διοίκηση της Θήβας που προκάλεσε κατά την ανάπαυλα του αγώνα ένταση χωρίς να υπάρχει λόγος.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κύριοι εκείνοι ήθελαν να κάνουν το ... κομμάτι τους σήμερα τα κατάφεραν αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.

Ευχόμαστε ''καλή'' συνέχεια στην ομάδα του ΑΟ Θήβας''