Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΖΕΝΗΣ: ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ''Παρότι η ομάδα του ηττήθηκε ο προπονητής του Φωστήρα, Κώστας Αρζένης εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη λήξη του αγώνα με τον Παναρκαδικό, κυρίως από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του. Ο ίδιος στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Έγινε ένα ωραίο ματς ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες που δεν υπήρχε άγχος και σκοπιμότητες και ο αγώνας κρίθηκε στο γκολ. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες όπως και οι αντίπαλοι που δημιούργησαν κάποιες καταστάσεις. Ο Παναρκαδικός πέτυχε πρώτος τέρμα και νομιζω ότι δίκαια κέρδισε».
Ερωτηθείς εάν ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του ‘Φονεα’, ο πρώην προπονητής του Περιστερίου τόνισε
«Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή προσπάθεια με τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος από την τρίμηνη συνεργασία που είχαμε. Δεν έχω παράπονο από κανέναν παίκτη και θεωρώ ότι βάλαμε το στίγμα μας και τη φιλοσοφία μας σαν ομάδα. Αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο και το κυριότερο είναι ότι αναδείξαμε αρκετά νεαρά παιδιά και από εκεί και πέρα είμαστε ικανοποιημένοι αρκετά. Είναι αμοιβαίο αυτό και από πλευράς διοίκησης και από τους παίκτες και από το κόσμο δηλαδή ότι έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια τους τελευταίους μήνες»
ΠΗΓΗ: stoplekto