Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!

Φωτογραφία του χρήστη Champions Images.

Μεταμορφωμένος ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ στα τελευταία ματς.
Η μεταμόρφωση αυτή ξεκίνησε από την Μυτιλήνη (19/3) όπου ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Η εμφάνιση αυτή έκανε τον προπονητή του Αιολικού να παραδεχθεί ότι ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Μυτιλήνη!
Ακολούθησε η Αχαική στον Ταύρο όπου η ομάδα μας νίκησε 1-0 με 10 παίχτες από το 54'
Στην συνέχεια το Ζευγολατιό. Εκεί ο προπονητής του ΦΩΣΤΗΡΑ Κώστας Αρζένης, έδωσε τις πρώτες ευκαιρίες σε πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτοί τον δικαίωσαν παρά το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε ξανά με παίχτη λιγότερο από το 56'.
Επόμενο παιχνίδι ήταν στον Ταύρο με την Δόξα Μεγαλόπολης. Εκεί ο κόουτς του ΦΩΣΤΗΡΑ ''έριξε'' στην μάχη κι άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Μπούρα, Νάστο, Κοσμίδη και Κουτσούμπα με τον τελευταίο μάλιστα να σκοράρει.
Για να έρθουμε στο προχθεσινό ματς με την 2η ως προχθές στην βαθμολογία Βάρδα!
Η ομάδα, πιο συντονισμένη από ποτέ, με πληρότητα στις γραμμές της και πάθος των ποδοσφαιριστών για διάκριση. Σε αυτό βοήθησε η εμπειρία του Δωροβίνη (μεγάλο παιχνίδι), αλλά και η μαχητικότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Ο Βασίλης Κουτσούμπας έδειξε πολύ χρήσιμος στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΦΩΣΤΗΡΑ, όπου έφερε πολλές φορές σε δύσκολη θέση τους αμυντικούς της Βάρδας, παίρνοντας ακόμα και κεφαλιές από τους πανύψηλους αντιπάλους του. Αποκορύφωμα αυτής της δραστηριότητας ήταν το υπέροχο προσωπικό του γκολ στο 75΄.
Ο Νίκος Μπούρας ήταν για μια ακόμη φορά ''άρχοντας'' στην άμυνα και με την είσοδο και του Παραρά στο 77'έδειξε ότι μπορούν θαυμάσια να συνυπάρξουν!
Από κει και πέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πειθαρχία και πάθος (έλλειπε από την ομάδα) στο παιχνίδι τους
Άξιο αναφοράς είναι η τεχνική κατάρτιση του Μανδύλη, αλλά και το πάθος του Ρόκκα.

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ των τελευταίων βδομάδων, έχει την υπογραφή Αρζένη και έτσι θέλουμε να συνεχίσει!