Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΡΟ ΤΕΣΤ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!Τα ''πατήματά του'' προσπαθεί να βρει ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ.
Στο πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι που έγινε στον Ταύρο, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ έχασε από τον πολύ καλό Αήττητο Σπατών με 2-0
Στο παιχνίδι αυτό φάνηκαν οι αξιόλογες μονάδες που έχει ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ, όμως έλειπε η ομοιογένεια, κάτι φυσιολογικό αφού οι απανωτές προσθήκες αποσυντονίζουν το σύνολο!
Στο σημερινό ματς έπαιξαν για πρώτη φορά και οι .... Μουντιλιακοί Χρήστος Πατσατζόγλου και Ανρί Καμαρά, αλλά και ο Γιάννης Σίμωσης, που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με το αυτογκόλ του Μανδύλη στο 39', με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.Στην επανάληψη, ο Αήττητος ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Κωστόπουλο στο 50', με το 0-2 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Αρζένης) Παπαδόπουλος, Καλημέρης, Μανδύλης, Τσώνης, Πατσταζόγλου, Χαρίτος, Δωροβίνης, Νικολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σιμωσης, Μπιταξής. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Μήτκας, Στρίγγας, Καμαρά, Παπανικολάου, Νάστος, Κόπελας.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος) Μιχελής, Τζάκσον (64′ Σκαφίδας), Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Ηρακλής (64 Βιδάλης), Τσέπας (73′ Σκούμας) Τσιλιγγίρης (74′ Κατσικογιάννης),Γκούμας (86′ Μπότσης), Νικλητσιώτης (46 Δουκάκης), Φαρινόλα.