Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ .... ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ!

Φωστήρας-ΑΕ Μυλοποτάμου 3-0 (video)

Για τα...  γεγονότα (!!!) που διατείνονται οι παράγοντες της ΑΕ Μυλοποτάμου ότι έγιναν στο γήπεδο του Ταύρου, το fostiras-1926.blogspot.gr  θα προσπαθήσει να σας παρουσιάσει τον ''καθρέπτη'' του ματς και να πάρει θέση για αυτά!


 • Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.
 • Στο 25' ο Βαγγέλης Μπιταξής (φωτο) με ασύλληπτη κεφαλιά πέτυχε το 1-0 και .... τα πάντα άλλαξαν! 
 • Από το σημείο αυτό (και ενώ ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ αγωνιστικά ανέβαινε) παίχτες και παράγοντες της ΑΕΜ διαμαρτύρονταν συνεχώς σε κάθε απόφαση του διαιτητή και των βοηθών του!
 • Το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου, βρήκε τον διαιτητή να γίνεται στόχος του πάγκου αλλά και μερίδας ποδοσφαιριστών της ΑΕΜ με λεκτικούς διαξιφισμούς, ενώ ο πρώτος βοηθός διαιτητή δέχθηκε προπηλακισμούς. Να σημειωθεί ότι το διαιτητικό τρίο ''σώθηκε'' με την επέμβαση της αστυνομικής δύναμης (η οποία αιφνιδιάστηκε γιατί δεν υπήρχε λόγος τέτοιας αντίδρασης). Στο σημείο αυτό να πούμε ότι καμία μα καμία συμμετοχή στο συμβάν αυτό δεν υπήρξε από παίχτη ή παράγοντα του ΦΩΣΤΗΡΑ.
 • Η προκλητική αυτή στάση κάποιων παιχτών και παραγόντων της Κρητικής ομάδας συνεχίστηκε και στην φυσούνα του γηπέδου, με αποτέλεσμα τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με παράγοντες του ΦΩΣΤΗΡΑ.
 • Η είσοδος της ΑΕΜ στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του β' ημιχρόνου, έγινε λίγο καθυστερημένα (αφού είχαν ζητήσει τα ΜΑΤ) προσπαθώντας και με αυτόν τον τρόπο να δώσουν μια δραματική διάσταση και να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Μάλιστα, παίχτες και παράγοντες της Κρητικής ομάδας κατευθύνθηκαν στους 30 οπαδούς τους και έκαναν μίνι .... σύσκεψη !!!
 • Το β' ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το α'. Δηλαδή με συνεχείς διαμαρτυρίες προς το διαιτητικό τρίο.
 • Και φτάσαμε στο 64' όπου διαιτητής και επόπτης υπέδειξαν ταυτόχρονα το σημείο του πέναλτι. Στα πρώτα δευτερόλεπτα δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία από τους εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές. Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν από τον πάγκο (που ήταν στην άλλη άκρη του γηπέδου) και γενικεύθηκαν με στόχο διαιτητή και επόπτη. Και σε αυτή την εμπλοκή οι παίχτες και οι παράγοντες του ΦΩΣΤΗΡΑ κρατήθηκαν μακρυά.
 • Και φτάσαμε στο 80' όπου ο Βαγγέλης Νικολόπουλος έκανε το 3-0. Από εκεί και πέρα οι παίχτες της ΑΕΜ ασχολούνταν με την ... εξέδρα, προσπαθώντας βέβαια να φέρουν τον εκνευρισμό στους φιλάθλους μας.
 • Η είσοδος των Κρητικών στην φυσούνα του γηπέδου έγινε ανενόχλητα παρά το γεγονός ότι δυο ποδοσφαιριστές δεν έμπαιναν στα αποδυτήρια θέλοντας να ... λύσουν τις διαφορές τους με τους φιλάθλους την εξέδρα !!!
 • Καταγγέλλουν ότι 3-4 ''φουσκωτοί'' (!!!) μαυροντυμένοι μπήκαν στα αποδυτήρια και χτύπησαν 25 Κρητικούς παίχτες !!! Όλοι ξέρουμε ότι δυο τουλάχιστο ώρες πριν τον αγώνα, ο χώρος παραδίνεται στην αστυνομία και η πρόσβαση σε αυτόν είναι αδύνατη!
 • Σε δηλώσεις του στην κάμερα ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ Πάρης Μπακάλης εμφανίστηκε χτυπημένος στο πρόσωπο, αφήνοντας να εννοηθεί (γι αυτό άλλωστε έκανε αυτός δηλώσεις) ότι τα τραύματά του ήταν αποτέλεσμα επεισοδίων. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Μπακάκης χτύπησε στο 75' του αγώνα σε σύγκρουση με αντίπαλό του. Μάλιστα επειδή μάτωσε το πρόσωπό του ο διαιτητής, ως όφειλε, διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι.
 • Οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας καταγγέλλουν ότι έχουν τραυματίες, όμως ουδέποτε ζήτησαν ασθενοφόρο, ούτε γιατρό....πήγαν, όπως λένε, μόνοι τους στο Τζάνειο με ....ταξί !!! 
 • Στην αποχώρησή τους οι φίλαθλοι της ΑΕΜ, επιτέθηκαν σε γυναίκες που περίμεναν τα παιδιά τους από τα αποδυτήρια, προκαλώντας έτσι την αντίδραση των ΜΑΤ.
 • Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΜ σε τηλεοπτική εκπομπή έπεσε σε αντιφάσεις, ενώ όπως είπε έβγαλε και φωτογραφίες (περιμένουμε να τις δούμε). Εδώ να σημειώσουμε ότι η αποστολή της Κρητικής ομάδας ήρθε με φωτογράφο ο οποίος είδε το ματς από τον πάγκο της ομάδας τους, όμως; δεν ξέρουμε που ήταν στα ..... φοβερά έκτροπα που καταγγέλλουν!!!
 • Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το όλο θέμα βγήκε από κάποιο site και αναπαράχθηκε αστραπιαία από δεκάδες άλλα, ενώ σε αυτή την αναπαραγωγή συμμετείχε και το Κρατικό ραδιόφωνο, χωρίς βέβαια να υπάρξει ρεπορτάζ. 
 • Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι η ΑΕ Μυλοποτάμου ως αυτή την ώρα (δυο 24ωρα) δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση. (όπως έκανε στον Αγ. Ιερόθεο που τον ευχαρίστησε), αλλά κρύβεται πίσω από την αναπαραγωγή των site, ενώ στην σελίδα της στο facebook έχει τα δημοσιεύματα απ' όλα τα site (τα οποία είναι ίδια)
Αγαπητοί κύριοι της ΑΕ Μυλοποτάμου. Σαν φίλοι του ΦΩΣΤΗΡΑ, καταλαβαίνουμε την ανάγκη σας να προβληθείτε δίπλα στο όνομα του φονέα των γιγάντων.
Καταλαβαίνουμε ότι δεν θα σας δοθεί ξανά η ευκαιρία να πατήσετε αυτό το γήπεδο που έπαιξαν όλα τα ''ιερά τέρατα'' του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Καταλαβαίνουμε τον ενθουσιασμό σας που κατεβήκατε στην Αθήνα να παίξετε μπάλα.
Σεβαστείτε όμως την ιστορία του ποδοσφαίρου μας που ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του
Αν δεν σεβόσαστε τον τόπο σας και την ομάδα σας, τουλάχιστο σεβαστείτε την 91χρονη ιστορία μας .....Και αυτό το απαιτούμε και θα το υπερασπίσουμε !!!
Καλή συνέχεια ....

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ο διαιτητής στο φύλο αγώνα δεν γράφει τίποτα για κανένα συμβάν, η αστυνομία δεν αναφέρει τίποτα για κάποιο επεισόδιο, ενώ ο παρατηρητής του αγώνα αναφέρει ότι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων

Φωτογραφία του Διονύσης Πανταζης.
Αυτό ήταν το πέναλτι που ... δεν είδαν οι Κρητικοί !!!