Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωστηρασ


Αρκετός κόσμος χθες στον Ταύρο, αψήφισαν το κρύο και την έντονη συννεφιά και ήρθαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν δυο από τις ιστορικότερες ομάδες του ποδοσφαίρου μας. Τον ΦΩΣΤΗΡΑ με το Αιγάλεω!
Έφυγαν όμως στεναχωρημένοι και προβληματισμένοι για αυτό που αγαπούν τόσο πολύ. Το ποδόσφαιρο!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Από πολύ νωρίς, στο γήπεδο, αλλά και στους γύρω δρόμους, η περιοχή ''μύριζε'' μπαρούτι. Όχι όμως από ομάδες φιλάθλων ή από εντάσεις, αλλά από την τόσο έντονη αστυνομική παρουσία. Πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ βρισκόντουσαν μέσα στον περιβάλλον χώρο του γηπέδου, αλλά και στους δρόμους της γύρω περιοχής! Η προσέλευση του κόσμου έγινε κανονικά χωρίς  κανένα μα κανένα παρατράγουδο.
Στο ημίχρονο του αγώνα και ενώ δεν έχει σημειωθεί καμία ένταση, 2-3 θερμόαιμοι οπαδοί από την κάθε πλευρά, αντάλλαξαν φραστικές .... διαφωνίες. Οι ''διαφωνίες'' αυτές είχαν απόσταση τουλάχιστο 50 μέτρων (η ζώνη της αστυνομίας) και τους χώριζε και ένα συρματόπλεγμα!!! Παρόλα αυτά, οι δυνάμεις των ΜΑΤ, επιτέθηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα στους νεαρούς οπαδούς του ΦΩΣΤΗΡΑ, χρησιμοποιώντας μάλιστα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, δημιουργώντας έτσι πανικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εξοργίσει και τον πιο ήρεμο φίλαθλο, αλλά και τον τραυματισμό τριών νεαρών φιλάθλων του ΦΩΣΤΗΡΑ!
Στα αγωνιστικά τώρα:
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού για 70 λεπτά. Η δε ομάδα του πρωτοπόρου από χθες Αιγάλεω, αγωνιστικά εξαφανισμένη. Οι αδυναμίες του ΦΩΣΤΗΡΑ όμως ήταν εμφανές! Δεν είχε τον παίχτη που θα ηγηθεί και τον παίχτη που θα κάνει το γκολ!
Στο 70' έγινε κάτι που αποτελεί ντροπή για το ποδόσφαιρο! Ο Χρήστος Πατσατζόγλου είναι κάτοχος της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου. Ξαφνικά (χωρίς αντίπαλο) αισθάνεται ''τράβηγμα'' στο πόδι και πέφτει κάτω σφαδάζοντας από τον πόνο, αφήνοντας την μπάλα να κυλήσει στο χορτάρι. Οι Φωστηριώτες σταματούν τις όποιες προσπάθειες, αγωνιώντας για τον συμπαίχτη τους. Τότε οι παίχτες του Αιγάλεω, '' παίζουν'' την μπάλα και ο γερόλυκος Βέρμπης ισοφαρίζει. Αυτό εξόργισε τους παίχτες και τους φιλάθλους του ΦΩΣΤΗΡΑ.
Το fair play στο παιχνίδι είναι ποδοσφαιρικός πολιτισμός και από ένα τεράστιο όνομα σαν του ΑΟ Αιγάλεω ..... το απαιτούμε!
Το άλλο που προβλημάτισε τους φίλους του ΦΩΣΤΗΡΑ είναι το γεγονός της .... απότομης κούρασης της ομάδας από το 75' και η ανύπαρκτη βοήθεια (φρεσκαρίσματος) από τον πάγκο. (Έγινε μόνο μια αλλαγή και αυτή αναγκαστική).
Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη ήττα του ΦΩΣΤΗΡΑ μέσα στον Ταύρο, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο!