Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!Απάντηση του ΦΩΣΤΗΡΑ στην ανακοίνωση του Αιγάλεω
Δείτε πως απάντησε:
«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την τοποθέτηση του προέδρου του Αιγάλεω, Άρη Παλτόγλου, σε ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. το πρωί της Δευτέρας και προκαλούν εντύπωση. Πρώτον, αναφορικά με την επίθεση που αναφέρει η
ομάδα του Αιγάλεω, απορούμε πως γίνεται να συμβαίνει αυτό όταν κανένα μέλος από τους ποδοσφαιριστές δεν αγγίχτηκε. Όσο δε, τις τίμιες και καθαρές νίκες που κατακτά το Αιγάλεω, ας το κρίνει η ποδοσφαιρική πιάτσα. Από εκεί και πέρα, αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η συμπεριφορά του προπονητή της αντίπαλης ομάδας όσο δε και του επικαλούμενου τεχνικού διευθυντής της. Από τη στιγμή που η αποστολή του Αιγάλεω έφτασε στο γήπεδο μας, όσο και εκείνη της αποχώρησης ειρωνεύονταν κατ’ επανάληψη ανθρώπους του συλλόγου μας.
Βέβαια, μια ομάδα με την ιστορία του Αιγάλεω, θα πρέπει να εκτιμάει ποδοσφαιριστές διεθνής που με τη συμπεριφορά τους διαφημίζουν το άθλημα, όπως ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Παρ‘ όλα αυτά, χθες φάνηκε ότι έχουν χαθεί τα πάντα στο βωμό ενός αποτελέσματος αφού οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας προτίμησαν να σκοράρουν και όχι να τηρήσουν το fair play καθότι η κατοχή ήταν υπερ της ομάδας μας.
Υ.Γ.1 Απόδειξη για το γεγονός ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο τέρμα του Αιγάλεω αποτελεί ότι οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας ζητούσαν επανειλημμένα συγνώμη από τους παίκτες του Φωστήρα.
Σας ευχόμαστε στο μέλλον να μην βρεθείτε στη δύσκολη θέση να αντικρίσετε παίκτες σας δακρυσμένους από την αδικία.
Υ.Γ.2 Ο κ. Τσιαμπουρής που παρακαλούσε ένα ολόκληρο καλοκαίρι να έρθει στην ομάδα του Φωστήρα, μπορεί να μας πει τι ακριβώς ιδιότητα έχει στο ποδόσφαιρο; Ο κόσμος βέβαια γνωρίζει τα πάθη του αλλά είναι ντροπή να μην
σέβεται ιστορικές ομάδες. Ο συγκεκριμένος κύριος ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας ήταν προκλητικός με τη
στάση του ζητώντας συνοδεία διμοιριών για την αποστολή και συνοδεία αστυνομικών ακόμη και εντός αγωνιστικού χώρου. Κύριε, Παλτόγλου οι κακοί συμβουλάτορες σας επηρέασαν με το χειρότερο τρόπο για μια ακόμη φορά.
Ελπίζουμε να είναι και η τελευταία».
Σεβόμαστε την ιστορία του Αιγάλεω, όχι όμως τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.