Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ (!!!) ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ !!!

Καταγγέλλει προπηλακισμό το «Σίτι»


Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Σε συνέχεια όλων όσων ακολούθησαν του αγώνα φωστήρας Αιγάλεω καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά και φιλοξενία των γηπεδούχων διότι μετά το τέλος του αγώνα μέλη της αποστολής δέχθηκαν αναίτια επίθεση.
Επίσης καταγγέλλουμε όλες αυτές τις πρακτικές που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω σε σκοτεινές εποχές τη στιγμή που το Αιγάλεω προσπαθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να παίρνει καθαρά και τίμια τα αποτελέσματα.
Απόδειξη αυτού είναι ότι η φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του Φωστήρα στον πρώτο γύρο ήταν υποδειγματική ενώ αντίστοιχα οι δική μας αναγκάστηκε να φύγει σχεδόν 3 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα (με συνοδεία ΜΑΤ) καθώς υπήρχε προπηλακισμός ακόμα και τη στιγμή που οι παίκτες μας βρισκόντουσαν μέσα στα αποδυτήρια.
Εμείς δεν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε τέτοια κατάπτυστα γεγονότα αλλά δεν μπορούμε και να κλείνουμε τα μάτια σε τέτοιες συμπεριφορές που πηγαίνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.
Με τιμή
Άρης Παλτόγλου (πρόεδρος)».
***********************************************************
fostiras-1926.blogspot.gr: Βέβαια για την μη τήρηση του fair play που έφερε την ισοφάριση για την ομάδα του Αιγάλεω, ούτε λόγος!!!