Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

YELLOW ARMY: ''ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ Η ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ''


Οι Yellow Army (οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας) στην σελίδα τους στο facebook, εξιστορούν για το πως τους αντιμετώπισε η αστυνομία, όντως γηπεδούχοι, μέσα στον Ταύρο!!!

Κάπου εδώ λοιπόν ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και μεις.
Όχι τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, όσο για το τι έγινε πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ας ξεκινήσουμε...

Ώρα 14:15, οπαδοί της ομάδας μας έχουν συνάντηση κοντά στην πλατεία του Άι Γιώργη, για να πάνε προς το γήπεδο, εκείνη την ώρα μια διμοιρία των ΜΑΤ ήρθε από το γήπεδο στην πλατεία (απόσταση 700 μέτρων) από το πουθενά και αρχίζει να μας κυνηγάει μέχρι που αναγκαστήκαμε να φτάσουμε στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ...

Ώρα 14:45, φτάνουμε επιτέλους στο γήπεδο, μια διμοιρία των ΜΑΤ μας περιμένει απ’ έξω, μπαίνουμε και συναντάμε άλλες 4 εντός γηπέδου, (εκτός το ότι υπήρχαν και περίπου 30 άτομα ασφάλειας) πάμε στην κερκίδα μας και τα ΜΑΤ με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ αρχίσανε τις βρισιές και τα "θα δείτε μετά".

Ώρα 15:45, ημίχρονο στο παιχνίδι και ήταν η στιγμή του "θα δείτε μετά". Η διμοιρία όπου χώριζε τους οπαδούς μας με αυτούς του Αιγάλεω, μας επιτέθηκε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Απολογισμός; Ένας στο Νοσοκομείο και 2 ανοιχτά κεφάλια στο γήπεδο δίνοντας τις πρώτες βοήθειες.

Μέχρι το τέλος του αγώνα είχαμε μια πολύ επιθετική συμπεριφορά από όλες τις διμοιρίες εντός γήπεδου.

Τα ΚΟΜΠΛΕΞ και τα ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ σας να τα βγάζετε ΣΠΙΤΙΑ σας.
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, είδαμε ότι το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αιγάλεω, έβγαλε και ανακοίνωση και διαμαρτυρήθηκε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να γελάσουμε με τα καραγκιοζιλίκια σας.

Υ.Γ Όσο και να προσπαθείτε να μας ρίξετε κατηγορία και να μας διαλύσετε, να ξέρετε μας κάνετε πιο δυνατούς.
Όλοι ΔΥΝΑΤΑ την Κυριακή στην Κηφισιά για το διπλό.
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ