Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Κόλαση στην Κρήτη για Φωστήρα με βία και τρομοκρατία!

Κόλαση στην Κρήτη για Φωστήρα με βία και τρομοκρατία
Το πούλμαν της αποστολής του ΦΩΣΤΗΡΑ, με την αποστολή εγκλωβισμένη στο εσωτερικό του, να μην μπορεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο !!!
.............................................................................................
Άλλο ένα site, το pamebala, μιλάει για τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή στον Μυλοπόταμο!
.................................................................................................

Δυστυχώς το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ είχε ‘’χτυπήσει’’ το καμπανάκι και είχε ενημερώσει πρώτο για το τι θα συμβεί. Απούσα η ΕΠΟ και θεατές η αστυνομικοί που συνόδευαν την αποστολή

Τραγικά γεγονότα είχαμε χθες στον αγώνα της Γ εθνικής στην Κρήτη ανάμεσα σε ΑΕ Μυλοποτάμου και Φωστήρα.
Δυστυχώς τα γραπτά μένουν και εμείς στο pamebala.gr  σας είχαμε ενημερώσει sok-tromos-sto-rethumno-gia-fostira  για το τι περίμενε….  τους ανθρώπους του Φωστήρα στον ‘’φιλόξενο’’ Μυλοπόταμο!
Όχι δεν είμαστε το Μαντείο των Δελφών, απλά κάνουμε σωστό ρεπορτάζ και τολμούμε να γράψουμε αυτά που κάποιοι άλλοι δεν τολμούν!
Η αποστολή του Φωστήρα πήγε χθες στην Κρήτη σαν το πρόβατο στην σφαγή.
Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ είχε σπεύσει μάλιστα να μιλήσει και να ενημερώσει τα αρμόδια αστυνομικά όργανα της περιοχής για τις πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια μας και που προμήνυαν όλα αυτά που δυστυχώς έγιναν.
Η αποστολή της ομάδος από τον Ταύρο πέρασε εφιαλτικές στιγμές με τον πρόεδρο και αρχηγό της αποστολής Διονύση Πανταζή να καταγγέλλει εικόνες ζούγκλας!
Άραγε θα έχει σήμερα την ευθιξία κάποιος από την αστυνομία να δηλώσει παραίτηση για τα ελλιπή μέτρα και την τρομοκρατία που έζησαν οι άνθρωποι του Φωστήρα ;
Άραγε η διοίκηση της εξυγίανσης…… της ΕΠΟ που γνώριζε από την πρώτη στιγμή την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου αγώνα θα πάρει θέση ,ή θα αφήσει το ποδόσφαιρο στο έλεος του Θεού;

Το ρεπορτάζ του αγώνα και οι λεπτομέρειες του ισόπαλου αγώνα μάλλον περνούν σε δεύτερη μοίρα καθώς δεν μιλάμε για συνθήκες ποδοσφαιρικού αγώνα αλλά για εικόνες χάους και ζούγκλας.
Ο πρόεδρος Διονύσης Πανταζής δεν δίστασε να καταγγείλει όλα όσα έζησε αυτός και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής:

Πριν το παιχνίδι, είχαν φράξει τον δρόμο 200 άτομα, μας περικύκλωσαν και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο. Είχαμε ζητήσει έκτακτα μέτρα και η αστυνομία δεν έκανε τίποτα! Και το ξέρει αυτό ο υπεύθυνος, και φοβάται, και παρακαλάει, και ζητάει συγγνώμη τώρα. Αλλά εμείς θα κάνουμε αναφορά αύριο. Έχω βίντεο, φωτογραφίες, τα πάντα. Σπάσανε το παρμπρίζ. Ενημέρωσα την ΕΠΟ, για να μη γίνει το παιχνίδι, αλλά μου είπαν ότι θα τιμωρηθούμε.

Τους »κατέβασα», λοιπόν, να παίξουμε με τους… ζουλού!

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της ΑΕ Μυλοποτάμου χτύπησε τέσσερις παίκτες δικούς μου, στο κέντρο του γηπέδου! Και παρακαλάει τώρα να μην του κάνουμε μήνυση. Με προτροπή δική του μπήκε ο κόσμος στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος. Κυκλοφορούσε, μάλιστα, με όπλο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο μπήκε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες μου »και με ισοπαλία δεν φεύγετε ζωντανοί από εδώ»!
ΠΗΓΗ: pamebala.g