Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!

Φωτογραφία του Dimitris Andrikopoulos.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ποδοσφαιρικό ραντεβού των παλαιμάχων του ΦΩΣΤΗΡΑ στην ψαροταβέρνα ''ΚΟΧΥΛΙ'' στον Ταύρο!
Διοργανωτής αυτής της ωραίας βραδιάς ήταν η σελίδα στο facebook ''ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90.GR'' όπου διαχειριστής της είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΦΩΣΤΗΡΑ, Δημήτρης Ανδρικόπουλος (δεξιά στην φωτογραφία)
Την εκδήλωση τίμησε και ο πρόεδρος των παλαιμάχων και από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του φονέα, Γιώργος Δειμέζης (αριστερά στην φωτογραφία).

Η σελίδα ''ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90.GR'', θέλοντας να ευχαριστήσει όσους παραβρέθηκαν έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε πολύ τον παλαίμαχο κ ιδιοκτήτη του καταστήματος ΚΟΧΥΛΙ βασιλη οικονομου για την φιλοξενία ηταν όλα τέλεια.
. Επίσης ευχαριστουμε ολους τους παλαίμαχους της σελίδας στο κάλεσμα μας όσους μπόρεσαν να έρθουν κι αυτους που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω αγώνων των ομάδων τους..θα προσπαθήσω να αναφέρω όσους θυμάμαι που ηταν στην παρέα μας

..ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΣΧΟΣ-ΔΕΙΜΕΖΗΣ-ΑΡΖΕΝΗΣ-ΑΒΑΓΙΑΝΝΕΛΗΣ-ΜΑΜΩΝΑΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ Τ.-ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ.-ΦΩΤΟΥΛΑΚΗΣ-ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-ΤΟΜΑΡΑΣ Π.-ΒΑΛΛΙΑΝ-ΠΑΝΤΑΖΩΝΑΣ-ΚΑΣΑΒΕΤΗΣ-ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ-ΡΟΖΑΛΕΣ-ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι.-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΦΑΚΗΣ Γ-ΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝ-ΚΟΥΒΙΔΗΣ-ΑΔΑΜ-ΠΑΠΑΖΩΗΣ-ΒΕΛΩΝΗΣ-ΒΑΚΡΑΣ-ΛΙΑΠΠΗΣ-ΠΑΝΤΙΩΡΑΣ-ΠΑΓΚΑΛΙΔΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΣ-ΛΙΜΑ-ΜΠΕΛΛΟΣ-ΡΙΓΑΝΙΑΣ-ΖΩΤΟΣ-ΜΑΡΙΟΛΗΣ-ΚΑΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ-ΒΕΝΙΟΣ-Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ και πολλοί άλλοι ...

Νωρίτερα στο γήπεδο ''Χαμοστέρνας'' οι παλιές δόξες του ΦΩΣΤΗΡΑ αντιμετώπισαν την ομάδα ACROPOLIS F.C (μικτή παλαιμάχων), όπου το ματς ήρθε 4-4.

Φωτογραφία του Dimitris Andrikopoulos.

Ο πρόεδρος της ομάδας μικτης παλαιμαχων ACROPOLIS FC κυριος Μαρίνος Παπαντωνοπουλος και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νόνι Λίμα, βραβεύουν τον Δ. Ανδρικόπουλο!