Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Π. ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ:''Να βγάλουμε την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο''
Από τη στιγμή που έχει παραμείνει στο Φωστήρα τα τελευταία τρία χρονιά αποτελεί ένα πρόσωπο που δείχνει ότι μπορεί να αντέξει στην πίεση της φανέλας που είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
Άλλωστε, ομάδες σαν τη δυναμική του ‘Φονεα’ απαιτούν σοβαρότητα όχι απλά εντός γηπέδου, αλλά και στην καθημερινότητα του αφού ο κάθε εκπρόσωπος της συγκεκριμένης ομάδας θα πρέπει να είναι μετρημένος σε όλα του.
Ο Πέτρος Καλημέρης έχει όλα αυτά τα στοιχεία και αυτός είναι και ο λόγος που μετά τον Σπύρο Δωροβίνη, φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο ικανότατος πολυθεσίτης αμυντικός με δηλώσεις που παραχώρησε stoplekto.gr αναφέρθηκε στην κομβική αναμέτρηση με τον ΠΟΑ λέγοντας:
“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο αντίπαλος μπορεί να βρίσκεται σε υψηλότερη θέση αλλά θα γίνει ένα δυνατό ματς που θα προσελκύσει κόσμο».

Ερωτηθείς για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, ο νεαρός άσος υπογράμισε: Η διοίκηση από την αρχή της σεζόν κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της και με το παραπάνω για να ανεβάσει το Φωστήρα επίπεδο»

Στη συνέχεια σχολίασε για τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει ο σύλλογος λέγοντας: Είμαι σε μια δύσκολη κατάσταση και καλούμαστε όλοι να βγάλουμε την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο».

Στον επίλογο του σχολίασε την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον αγώνα με τον Ηρόδοτο, υποστηρίζοντας: ‘Με τον Ηρόδοτο πιστεύω ότι είχαμε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια αλλά δεχτήκαμε δυο στημένες φάσεις και αποσυντονιστήκαμε”.

ΠΗΓΗ: stoplekto