Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

ΑΡΩΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΚΑΘΕ ΦΩΣΤΗΡΙΩΤΗΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωστηρασ


Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του ΦΩΣΤΗΡΑ καλεί τον λαό της ομάδας μας να κατακλύσει το γήπεδο και να δώσει ωθήσει στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, για την πολυπόθητη νίκη, που θα οδηγήσει την ομάδα στα πρόθυρα της σωτηρίας!

Αναλυτικά, το κείμενο:
Την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 15.00 στο γήπεδο “Σπύρος Γιαλαμπιδης” ο Φωστήρας δίνει ένα από τα κρισιμότερα ματς της φετινής σεζόν κόντρα στον Ηρόδοτο.
Η παραμονή περνάει από την έδρα μας γι αυτό ο κάθε Φωστηριώτης θα πρέπει να αποτελέσει αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και θα το κάνει εφόσον έρθει στο γήπεδο και στηρίξει τις προσπάθειες του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών μας για όσο διαρκέσει το ματς.
Το γήπεδο την Κυριακή θα πρέπει πρέπει να είναι γεμάτο ώστε να επανέλθουμε στις εποχές που το “Σπύρος Γιαλαμπίδης” αποτελούσε το απόρθητο κάστρο κάνοντας το έργο των περισσότερων ομάδων δύσκολο.
Με κόσμια συμπεριφορά, με δεδομένο ότι πολλάκις, η ομάδα έχει πληρώσει… τσουχτερά πρόστιμα λόγω ρίψης αντικειμένων και απρεπών συμπεριφορών, κόσμος και ομάδα θα γίνουν ένα ώστε ο “Φονεας” να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη.
Όσον αφορά τις δηλώσεις που αναρτήθηκαν σε Κρητικά μέσα από το αντίπαλον δέος, είναι δεδομένο ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να διασφαλιστεί η ηρεμία εντός των αποδυτηρίων και των τεσσάρων γραμμών όπως επιτάσσει η ιστορία μας.
Φωστήρα η δύναμη σου, ο κόσμος σου!