Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!

Ποιός να συγκριθεί μαζί του; Φωστήρας – Πανερυθραϊκός 2-0


Ένα ακριβώς χρόνο από το τελευταίο δημοσίευμα του fostiras-1926.blogspot.gr, το blog μας (που συνεχίζει να είναι σε αναστολή των δραστηριοτήτων του) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν στην γρήγορη επαναφορά της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες.
Ο φετινός ΦΩΣΤΗΡΑΣ έδειξε, σχεδόν από την αρχή, ότι θα είναι ... περαστικός από αυτή την κατηγορία δημιουργώντας  απανωτά ρεκόρ που δύσκολα μπορούν να καταρριφθούν, αφήνοντας την αίσθηση ότι .... κάτι νέο γεννιέται στην ομάδα !
Έτσι λοιπόν, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ είναι και μαθηματικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος!

Οι συντελεστές αυτής της επιτυχίας είναι:
  • Όλη (ανεξαιρέτως) η διοίκηση της ομάδας μας.
  • Οι εξωδιοικητικοί παράγοντες που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο το έργο του ΔΣ.
  • Όλο το προπονητικό τίμ, με επικεφαλής τον Θύμιο Γεωργούλη,  που συνέβαλε τα μέγιστα στην τεχνική και σωματική κατάρτιση της ομάδας.

Πολλά συγχαρητήρια στους (27 ως τώρα) ποδοσφαιριστές μας, που μάτωσαν και ίδρωσαν την φανέλα και είναι οι:

Αλεξίου, Ασημάκης, Βασιλείου, Γούλας, Ηλιάδης, Θανόπουλος, Καλαγκάνης, Καλλιμούκος, Κόλλιας, Κουτσούμπας, Κωνσταντινίδης, Μαρίνου, Μεντής, Μπένα, Νάστος, Ντουντούμης, Παπαδόπουλος, Πανάκης, Πίσσας, Ρεμούνδος, Σίμωσης, Σκάρος, Τασιούδης, Τζαφάι, Τσιφλίδης, Φωτιάδης, Χαλεπιάν.

  • Ξεχωριστά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που επιμελούνται τα τμήματα των ακαδημιών (διοικητικοί - προπονητές - γυμναστές), αφού, σχεδόν όλα τα τμήματά μας, είναι στην πρωτοπορία!

***

Το blog θα επανέρθει μετά την λήξη του πρωταθλήματος, με την τελική βαθμολογία, αλλά και όλα τα  φετινά στατιστικά  που αποτελούν ρεκόρ για την ιστορία του ΦΩΣΤΗΡΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωστηρας