Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ!


Δεν είχε πολλή δουλειά η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Β' Εθνικής την Πέμπτη (5/2), αφού απήλλαξε δύο ΠΑΕ και επί της ουσίας επέβαλε πρόστιμο μόνο σε δύο εκδικάζοντας έξι υποθέσεις.
Ο λόγος για τον Άλιμο και την Καλλιθέα. Οι δύο ΠΑΕ θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για τη συμπεριφορά ανθρώπων τους. Παράλληλα, τόσο ο Γιάννης Αρφάνης όσο και ο Ηρακλής Τσίκινης δεν θα μπορούν να μπουν στους αγωνιστικούς χώρους για τον επόμενο μήνα.
Αναλυτικά: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Β' Εθνικής πήρε τις παρακάτω αποφάσεις :
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων (500)ευρώ για την ενέργεια του Ι. ΑΡΦΑΝΗ (εκπρόσωπος). Επέβαλε στον Ι. ΑΡΦΑΝΗ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων (500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα (αγώνας της 4-1-2015 με ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των διακοσίων (200) ευρώ για τη συμπεριφορά του Η. ΤΣΙΚΙΝΗ (διερμηνέας). Επέβαλε στον Η. ΤΣΙΚΙΝΗ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των διακοσίων (200) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα (αγώνας της 30-11-2014 με ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡ και στον Θ. ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟ (εκπρόσωπος), την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 24-1-2015 με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και τον Μ. ΖΙΩΓΑ (διερμηνέας) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις(αγώνας της 22-12-2014 με ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και τον Η. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (προπ/τη τερμ/κων) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (αγώνας της 18-1-2015 με ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΣ και τον Ι. ΑΡΦΑΝΗ (εκπρόσωπο ) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (αγώνας της 18-1-2015 με ΠΑΕ ΑΕΚ).»