Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ: ''ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ''Ήταν δεδομένο ότι αμέσως την εκλογή της νέας διοίκησης, οι άνθρωποι του Φωστήρα θα έθεταν ως προτεραιότητα την πρόσληψη προπονητή ο οποίος θα οδηγούσε το Φονέα στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής. 
Την υπόθεση ανέλαβε προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας, Λευτέρης Χαρμπάτσης, ο οποίος στην κορυφή της λίστας του είχε βάλει ένα πρόσωπο το οποίο κατά το παρελθόν έχει γράψει τη δική το ιστορία με τους κιτρινόμαυρους και το ίδιο σκοπεύει να πράξει στο άμεσο μέλλον. 
Ο λόγος για τον Κώστα Ψυρόπουλο ο οποίος ανέλαβε το χρίσμα από την διοίκηση του Φονέα ώστε να καθοδηγήσει το σωματείο στην Γ” Εθνική επιστρέφοντας μετά από τρία χρόνια στο σωματείο των νοτίων προαστίων. 
Η επιλογή κρίνεται απόλυτα στοχευμένη αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι ο Καλαματιανός προπονητής πριν από μερικά χρόνια είχε οδηγήσει το »Φονέα» στην κατάκτηση της 1ης θέσης τόσο στην Δ” όσο και στην Γ” Εθνική. 
Πέρα από αυτές τις διακρίσεις, πρόκειται για ένα προπονητή ο οποίος διαθέτει σπουδαίο παλμαρέ με δεδομένο ότι στις ομάδες που έχει εργαστεί πανηγύρισε ανόδους και πρωταθλήματα. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περσινή σεζόν, όπου ο Ψυρόπουλος κατάφερε με σωστή και μεθοδική δουλειά να οδηγήσει το Ηράκλειο στην Γ” Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του. 
Πέρα από το σύλλογο των βορείων προαστίων, ο ικανότατος κόουτς έχει πανηγυρίσει ανόδους με την Πέρα Κλουμπ, ενώ έχει εργαστεί και στην ομάδα νέων του Απόλλωνα Σμύρνης.
ΠΗΓΗ: stoplekto