Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΒΑΝΤΕΚΕΡΚΟΦ: ''ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ'' !!!

cfoot2


Ο Βέλγος πρώην ιδιοκτήτης του Φωστήρα έκανε μια μίνι αναδρομή στην ελληνική του περιπέτεια και αναφέρθηκε στις προσπάθειες "επηρεασμού" πριν από αγώνες!

Για την "ελληνική" περιπέτεια του Φωστήρα, μίλησε σε ιστοσελίδα του Βελγίου (sport/voetbalmagazine) ο πρώην μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Κάρλο Βαντεκέρκοφ.

"Ο σύλλογος θα γίνει ξανά ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και θα ανακτήσει το ερασιτεχνικό του προφίλ. Τα παλιά μέλη του συλλόγου αναλαμβάνουν ξανά τη διοίκηση και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Το 2013 δημιουργήσαμε μια νέα εταιρεία, που δεν υπάρχει πλέον. Οι δικηγόροι εργάζονται για τη διάλυση της εταιρείας και με αυτό τον τρόπο, τερματίζεται η ελληνική μου ιστορία και επίσημα" ανέφερε αρχικά ο Βέλγος επιχειρηματίας.
Και συνέχισε, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή:
"Τον πρώτο χρόνο φτάσαμε στα play off ανόδου στη Super League, αλλά τη δεύτερη σεζόν υποβιβαστήκαμε. Χάσαμε διαδοχικούς αγώνες με 1-0 και τον Δεκέμβριο έφυγαν σημαντικοί παίκτες. Οι προπονητές προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε τη μοίρα μας".
Επιπλέον, αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που έγιναν για να "επηρεαστεί" πριν από κάποιο παιχνίδι:  
"Με πλησίασαν μια φορά, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκα, καθώς γνωρίζω πως αν το κάνεις μια φορά, τότε μπλέκεις για τα καλά. Μια φορά αφήσαμε έναν παίκτη μας έξω. Δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε τίποτα, αλλά θέλαμε να τον κάνουμε να νιώσει ότι τον παρακολουθούμε. Ξέρετε, στην Ελλάδα διαβάζεις καθημερινά για στημένους αγώνες. Μερικές φορές φαίνεται σαν αυτό να είναι στην κουλτούρα τους".

ΠΗΓΗ: mikriliga