Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ;

cfoot2 

Κατέληξαν στον αριθμό που θα προβιβαστούν από τις ΕΠΣ, όμως, δεν είπαν πόσοι θα πέφτουν από την Γ' Εθνική την ερχόμενη σεζόν - Ετοιμάζουν πρωτάθλημα 2 ομίλων!

Στην ΕΠΟ πρωτοτύπησαν για ακόμα μια φορά. Στο ΔΣ που έγινε σήμερα (25/6) ξεκαθάρισαν ή για την ακρίβεια οριοθέτησαν το πλάνο για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που περιλαμβάνει άνοδο δύο ομάδων από κάθε όμιλο των μπαράζ των ΕΠΣ και μπόνους εισιτήριο στον φιναλίστ ή τον κυπελλούχο του κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Όλα καλά μέχρι εδώ. Κι ακόμα καλύτερα με το πράσινο φως για συμμετοχή τριών παικτών άνω των 33 ετών στην 11αδα. Για την ταμπακιέρα των υποβιβασμών, ωστόσο, ούτε λέξη.
Από τις τοπικές κατηγορίες θα προβιβαστούν περίπου 28 ομάδες. Ακριβή αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο της Γ’ Εθνικής δεν μάθαμε.
Κυκλοφορεί η ατάκα του προέδρου της Γ’ Εθνικής και μέλους του ΔΣ της ΕΠΟ, Μιχάλη Τζανόπουλου, που αναφέρει το εξής: Ό,τι θα υποβιβάζονται οι διπλάσιες ομάδες από την Γ’ Εθνική. 
Πόσες θα είναι αυτές; Πόσοι από κάθε όμιλο θα πέφτουν; Γιατί δεν λέει η ΕΠΟ τους αριθμούς; Την ίδια ώρα,  δεν έχει αποφασίσει (ή μήπως το έχει κάνει;) το πώς θα διαμορφωθεί ο χάρτης της Football League κι αν τελικά οι δεύτεροι των ομίλων της Γ’ Εθνικής θα ανέβουν με… διάταξη.
Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και στο Πάρκο Γουδή κρυφό καμάρι.
Εισήγηση για δύο ομίλους

Επιπλέον, όπως διέρρευσε στην ΕΠΟ σκέφτονται το ερχόμενο πρωτάθλημα να γίνει με 2 ομίλους των 14 ομάδων. Παράλληλα έχει πέσει στο τραπέζι και πρόταση για πρωτάθλημα με 20 ομάδες. Η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ εξετάζει τα ενδεχόμενα και στο Πάρκο Γουδή λένε πως θα αποφασίσουν στο ερχόμενο ΔΣ που θα γίνει αρχές Ιουλίου.
ΠΗΓΗ: MIKRILIGA