Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ''ΠΡΩΤΗ'' ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!

 Την ερχόμενη Δευτέρα στις 18.00 στο ιστορικό “Σπύρος Γιαλαμπίδης” θα ξεκινήσει η νέα σεζόν για τον Φωστήρα αφού τη συγκεκριμένη ημέρα έχει οριστει να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη της ιστορικής ομάδας. 
Το παρών θα δώσουν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Φονέα μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν οι επιστροφές των Σπύρου Δωροβίνη και Χρήστου Χίσου στο σωματείο. 
Οι προσδοκίες είναι υψηλές και αυτό διότι πρόκειται για μια από τις ιστορικότερες ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία.
Στο μεταξύ, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Κώστας Ψυρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει υποστήριξε: 
Έχουμε πραγματοποιήσει αρκετές κινήσεις όμως δεν έχουμε υλοποιήσει πλήρως το σχεδιασμό μας. 
Χρειαζόμαστε ένα επιθετικό και ένα αμυντικό μέσο και μέσα τις επόμενες ημέρες πιστεύω ότι οι συγκεκριμένες υποθέσεις θα εχουν κλείσει. 
Θα κοιτάξουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή διαχείριση. Άλλωστε δεν βιαζόμαστε όπως το προηγούμενο διάστημα όπου δεν είχαμε δελτίο στα χέρια μας.
 Πλέον βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από τη στάση που τήρησε η διοίκηση όσον αφορά τις προσθήκες που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό. 
Οι άνθρωποι της ομάδας σε δύσκολες συνθήκες κατάφεραν να κλείσουν γρήγορα τους ποδοσφαιριστές που εισηγήθηκα και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία”.

ΠΗΓΗ: stoplekto