Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"

 

Μπορεί να ηττήθηκε στο φιλικό με τον Ατρόμητο την προηγούμενη Παρασκευή, ωστόσο η ομάδα του Φωστήρα άφησε υποσχέσεις για το μέλλον αφού έδειξε ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης. 
Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο τεχνικός του “Φονέα”, Κώστας Ψυρόπουλος, καθώς στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν θα μπορούσε να βρισκόταν στο επιθυμητό επίπεδο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Άλλωστε, οι κιτρινόμαυροι γυμνάζονται μόλις 17 ημέρες και χωρίς αμφιβολία το συγκεκριμένο διάστημα δεν σε αφήνει να εξάγεις ασφαλή συμπεράσματα. 
Αναλυτικά, η δήλωση του: 
Ουσιαστικά αυτό ήταν το πρώτο μας φιλικό μετά από 17 ημέρες προετοιμασίας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει συσωρευμένη κουραση από τις προπονήσεις όμως αυτή είναι λογικό διότι δουλεύουμε σε αυξανόμενο ρυθμό. Από εκεί και πέρα, έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα μας ειδικότερα από την προσπάθεια που καταβάλαμε για 25′. Η προπόνηση που γίνεται είναι διαφορετική αφού προσπαθούμε να επενδύσουμε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Δεν έχουμε μπει ακόμη σε τακτικά θέματα αφού μας ενδιαφέρει αρχικά να αποκτήσουμε ομοιογένεια και οι παίκτες να αναγνωριστούν μεταξύ τους. Η ομάδα είναι καινούρια και αυτό που πρέπει να κάνουμε ειναι να αποκτήσουμε συνοχή σαν σύνολο. Ζητούμενο αποτελεί να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θεωρώ ότι θα το πετύχουμε”. Ερωτηθείς, εάν θεωρεί ότι η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, ο Κώστας Ψυρόπουλος υποστήριξε: Δεν πρέπει να προχωρήσουμε σε άλλη κίνηση. Το ρόστερ έχει κλείσει ωστόσο εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα κάνουμε την κίνηση μας. Είμαστε ευχαριστημένοι από τις κινήσεις που έγιναν από την διοίκηση αφού δείχνει έμπρακτα ότι είναι κοντά μας. Άλλωστε, οι άνθρωποι έκαναν το καλύτερο δυνατό για το σύλλογο”.

ΠΗΓΗ:stoplekto