Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ''Αν και αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν περίμεναν το Φωστήρα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία, η ομάδα του Ταύρου κατόρθωσε να δώσει τις απαντήσεις της μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές. 
Το καταπληκτικό σύνολο του Κώστα Ψυρόπουλου μέ εξι νίκες και μια ισοπαλία οδηγεί την κούρσα του 4ου ομίλου και δείχνει ικανό να διατηρηθεί στην κορυφή της κατάταξης μέχρι το τέλος. 
Πλέον άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό Πειραιά. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν τελικό και ο καθένας από το δικό του πόστο θα προσπαθήσει προκειμένου η ομάδα να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. 
Το εξαιρετικό κλίμα αλλά και η ανοδική πορεία που διαγράφει ο “Φονέας” αποτελούν οδηγό ενόψει του εν λόγω αγώνα και αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός του συλλόγου, Κώστας Ψυρόπουλος, ο οποίος τόνισε
Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Με τη σταθερότητα που δείχνουμε στα παιχνίδια έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα και αυτό φαίνεται στην πράξη και όχι στη θεωρία. Παίζουμε μόνο με μια ιστορική ομάδα και τίποτα παραπάνω. Τεχνικό επιτελείο και παίκτες περιμένουμε με δύναμη και αυτοπεποίθηση τον αγώνα αυτό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την ψυχή μας για να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα. Όλοι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας γιατί πρόκειται για έναν τελικό. Όπως πήγαμε στα προηγούμενα ματς θα παραταχθούμε με την ίδια φιλοσοφία. Θα διατηρήσουμε το πλάνο μας και τη διάρκεια που έχουμε σαν σύνολο”.
 Ερωτηθείς εάν θεωρεί πως ο Φωστήρας έχει τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , ο Καλαματιανός προπονητής δήλωσε: 
Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε το πλεονέκτημα. Είμαστε πρώτοι και βάσει των παιχνιδιών και του προγράμματος που έχουμε βγάλει μπορούμε να παραμείνουμε στην συγκεκριμένη θεση. Θεωρώ πως έχουμε το πάνω χέρι. Σίγουρα θα κοιτάξουμε να το διατηρήσουμε σε σημείο που εμείς το έχουμε φέρει και πιστεύω ότι μπορούμε να το κρατήσουμε”. “
Μέσα ο Ζαγοριανός
Για το ματς της Κυριακής υπολογίζεται ο Γιώργος Ζαγοριανός που συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, σε αντίθεση με τους Μπότο και Κουλακάρη που είναι εκτός μάχης.
ΠΗΓΗ: stoplekto